Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Όταν οι ''αναρχικοί'' εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους μουσουλμάνους αδελφούς τους!!!



Την παραπάνω φωτογραφία τη βρήκαμε στο facebook και δεν αντέχουμε στον πειρασμό να μην τη σχολιάσουμε. Το σύνθημα είναι γραμμένο σε τοίχο χριστιανικής εκκλησίας. Και ας πούμε ότι έχουμε συνηθίσει τους αναρχικούς να βεβηλώνουν τους ορθόδοξους ναούς. Το να γράφουν σύνθημα αλληλεγγύης στους μουσουλμάνους όμως...ε σε αυτή τη περίπτωση είναι να σηκωθεί ο Μπακούνιν με τον Κροπότκιν από το τάφο και ν αρχίζει να τους παίρνει στο κατώπι!
Σε όσους έχουν γνώση της κατάστασης βεβαίως η σύμπραξη ''αναρχικών'' και μουσουλμάνων δεν είναι κάτι καινούριο. Κοινές πορείες ενάντια στο ''ρατσισμό και τη ξενοφοβία'' έχουν κάνει δεκάδες. Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι ''αναρχικοί'' ανταλάσουν εξοπλισμό και τεχνογνωσία έχουν κάνει επίσης την εμφάνιση τους. Αλλά τέτοιο θράσσος να γράφουν σε χριστιανικό ναό ''αλληλεγγύη στους μουσουλμάνους αδερφούς'' πρώτη φορά βλέπουμε.

Είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ: Εξοντώνουν την τρίτεκνη και πολύτεκνη Ελληνική οικογένεια.



Εξόντωση: 2.845€ επιπλέον φόρος στους τριτέκνους!

Στο «εκτελεστικό απόσπασμα» στέλνει η κυβέρνηση τους τριτέκνους, τους πολυτέκνους και τους αναπήρους, αναγκάζοντάς τους να πληρώσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ παραπάνω φόρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αλλαγή της φορολογικής κλίμακας, σε συνδυασμό με τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, αλλά και η δραματική περικοπή όλων των φοροαπαλλαγών θα αναγκάσουν μια τρίτεκνη, ελληνική οικογένεια να πληρώσει αυξημένο φόρο το νέο έτος πάνω από 5.000 ευρώ!

Η νέα ληστρική επίθεση στο εισόδημα επιβαρύνει κυρίως μικρά και μεσαία εισοδήματα, αφού ακόμα και η αλλαγή στη φορολογική κλίμακα γίνεται στην εισοδηματική κατηγορία των 16.000 ευρώ έως 40.000 ευρώ, στην οποία ανήκουν πάνω από το 50% των Ελλήνων φορολογουμένων.


Ρωσική θύελλα κατά κυβέρνησης Παπανδρέου μετά τους "πάγους".



Σφοδρή είναι η αντίδραση της Ρωσίας στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχει σε άσκηση του ΝΑΤΟ στα ρωσο-λιθουανικά σύνορα δίπλα στον υπό ρωσικό έλεγχο θύλακα του Καλίνινγκραντ θέτοντας στην διάθεση τοιυ ΝΑΤΟ το Deployable Corps Greece (NDC-GR με έδρα τη Θεσσαλονίκη). Μάλιστα πρόκειται να δαπανηθεί και ποσό ύψους 3,5 εκατ. ευρώ από ελληνικής πλευράς για την πρoμήθεια ειδικών εγκαταστάσεων που θα στεγάσουν το εν λόγω στρατηγείο όπου θα καταστρωθεί η επίθεση κατά της Ρωσίας.
Η Μόσχα θεωρεί ότι οποιαδήποτε ΝΑΤΟϊκή άσκηση γίνεται στην «αυλή της», απλώς προκαλεί την υπομονή της και ειδικά στην περιοχή του Καλίνιγκραντ, όπου έχουν αναπτυχθεί βαλλιστικά βλήματα τακτικού πεδίου Iskander, αλλά και αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες S-400, ως απάντηση στην εγκατάσταση συστημάτων της αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας στην Πολωνία, μαζί με ρωσικές ειδικές δυνάμεις που έχουν αναλάβει την φύλαξή τους.
Η Μόσχα μέσω διπλωματικής οδού διαμηνύει στην ελληνική πλευρά ότι «Δεν καταλαβαίνει γιατί οι στρατιωτικές δυνάμεις μιας φίλης χώρας όπως η Ελλάδα μεταβαίνουν στην άλλη άκρη της Ευρώπης και ασκούνται κοντά στα ρωσικά σύνορα με σενάρια επιχειρήσεων κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων».
Βέβαια η Μόσχα γνωρίζει άμεσα ότι η νυν ελληνική κυβέρνηση είναι πλήρως ελεγχόμενη από τα δυτικά κέντρα ισχύος και απέχει από όλες τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις οι οποίες είτε κρατούσαν διακριτική στάση σε τέτοια θέματα είτε είχαν αποκλείσει οποιαδήποτε δραστηριότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων εντός του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.
Αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση «Είναι ενοχλητικό να βλέπεις τις ένοπλες δυνάμεις ενός φιλικού λαού όπως ο ελληνικός  σε εποχές κρίσης να ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα στην άλλη άκρη της Ευρώπης και να συμμετέχουν και τα στρατηγεία που εδρέυουν στην Ελλάδα σε εικονικές επιθέσεις κατά ρωσικών στρατευμάτων. Ειδικά όταν η Ελλάδα αντιμετωπίζει και η ίδια σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας από γειτονικά κράτη» ανέφερε Ρώσος αξιωματούχος στο defencenet.gr.
Η άσκηση Steadfast Juncture 2011» είναι μεγάλης κλίμακος και θα εκτελεστεί το διάστημα μεταξύ 1 και 12 Νοεμβρίου, στη Λιθουανία δίπλα στον θύλακα του Καλίνιγκραντ. Στόχος της είναι να πιστοποιήσει την ικανότητα των στρατηγείων της JFC και του στρατηγείου της Allied Force Command Headquarters – Deployable Joint Staff Element (DJSE 2), στο να αναλάβουν τη διοίκηση και τον έλεγχο πολυεθνικής αναπτυσσόμενης δύναμης του ΝΑΤΟ (NATO Response Force).
Την άσκηση διοργανώνει η Allied Joint Force Command (JFC), που έχει έδρα στην Ολλανδία, στο πεδίο ασκήσεων Παμπραντές των  λιθουανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Εκτός από την Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν σε επιτελικό επίπεδο, το Naval Striking and Support Forces NATO (με έδρα τη Νάπολη της Ιταλίας), το Joint Force Component Air Headquarters (με έδρα το Κάλκαρ της Γερμανίας), το Spanish Army Special Operations Command (με έδρα την Αλικάντε της Ισπανίας), το NATO Joint Warfare Centre (στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας), το Chemical Biological Radiological Nuclear Battalion (στην Τσεχία) και οι Λιθουανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Η άσκηση θα λάβει χώρα όχι μόνο στη Λιθουανία, αλλά και σε γειτονικές χώρες, (Πολωνία, Εσθονία, Λεττονία), με τη διοίκηση και τον έλεγχο να εκτελούνται μέσω των συστημάτων τηλεπικοινωνιών του ΝΑΤΟ. Εκατοντάδες στρατιώτες, μεταξύ τους και Έλληνες θα αναπτυχθούν στο ρωσικό έδαφος για να … πολεμήσουν τους Ρώσους! Το σενάριο της άσκησης προβλέπει τη διεξαγωγή αμυντικής και εν συνεχεία επιθετικής επιχείρησης κατά των ρωσικών δυνάμεων, την αντιμετώπιση Λιθουανών πολιτών που έχουν αυτομολήσει προς τους Ρώσους, διανομή επισιτιστικής βοήθειας κλπ.
Αλήθεια πως θα μας φαινόταν να έστελνε η Ρωσία ένα τάγμα να συνασκηθεί με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στον Έβρο;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τουρκική φρεγάτα στο Σούνιο - "Έχασαν τη μπάλα" στο ΓΕΕΘΑ.




Η φρεγάτα "Κεμάλ Ρέις" κλάσης ΜΕΚΟ 200ΤΝ τα ξημερώματα του Σαββάτου πέρασε νότια της Ρόδου κινούμενη δυτικά ξαφνικά άλλαξε πορεία κατευθύνθηκε βόρεια και άρχισε να βολτάρει ανάμεσα στα ελληνικά νησιά, χωρίς να ανακοινωθεί τίποτα από πλευράς ΓΕΕΘΑ που σαφώς συγκάλυψε - προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών - την κίνηση.
Ο αιφνιδιασμός του ΓΕΕΘΑ ήταν πλήρης και όταν η τουρκική φρεγάτα άρχισε την κρουαζιέρα στις Κυκλάδες, επικράτησε πανικός. 
Για να γίνει καλύτερα αντιληπτή η έκταση του πανικού και του αιφνιδιασμού (έχουν μπολιαστεί οι ανώτατοι του ΓΕΕΘΑ από την φοβική πολιτική ηγεσία) όταν πια εδέησαν στις 20.30 το βράδυ, περίπου, να εκδώσουν ανακοίνωση, αυτή έγραφε ως ημερομηνία του συμβάντος την ... 8η Σεπτεμβρίου!
Που και να βρεθούν σε επιχειρήσεις! Έτσι είχε αντιδράσει προ ετών ανώτατο στέλεχος του ΓΕΕΘΑ με την γνωστή κλοπή της βαλίτσας και μια απλή κλοπή εξελίχθηκε σε ... σκάνδαλο!
Για να λέμε "του στραβού το δίκαιο", εδώ αιφνιδιάστηκαν από τους απόστρατους που εισέβαλαν στο ΥΠΕΘΑ σε μια διαδήλωση μπροστά στην πύλη του υπουργείου (το ΓΕΕΘΑ έχει την ευθύνη της φύλαξης του υπουργείου), δεν θα αιφνιδιαζόταν το ΓΕΕΘΑ από την τουρκική φρεγάτα; Μήπως κάποιοι έχουν καθίσει παραπάνω σε κάποιες θέσεις και τα ανακλαστικά τους έχουν αμβλυνθεί σε επικίνδυνο βαθμό; Το τουρκικό σκάφος πέρασε νότια της Μήλου κινούμενη κατά βάση σε διεθνή ύδατα στη συνέχεια διήλθε από το στενό μεταξύ της Τζιας και της Κύθνου από ελληνικά χωρικά ύδατα και τελικώς πέρασε περίπου 15 μίλια ανατολικά από το Σούνιο, απ'όπου το σκάφος ήταν ορατό από ψαράδες που ενημέρωσαν τα ΜΜΕ για την εμφάνισή του.
Παραλίγο να πέσει επάνω στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που χθες το απόγευμα, λίγα μίλια δυτικότερα στον Σχοινιά έκανε κανό! Μήπως μετέφεραν μήνυμα του Ρ.Τ.Ερντογάν και ήθελαν να του το επιδώσουν προσωπικά;
Κοντά του δεν υπήρχε κανένα ελληνικό σκάφος λένε οι ψαράδες, αλλά από το ΓΕΕΘΑ υποστηρίζουν ότι υπήρχε "διακριτική παρακολούθηση" από την πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού "Ξένος", προφανώς από μίλια, πολλά μίλια μακριά, μήπως και θεωρήσουν ότι έχουμε απωλέσει την περίφημη "στρατηγική μας ψυχραιμία"Πριν από 30' κατευθυνόταν προς το Κάβο Ντόρο με όλα του τα ηλεκτρονικά συστήματα ανοικτά, δηλαδή ούτε καν μπορούμε να μιλήσουμε για "αβλαβή διέλευση", όπως βεβαιώνουν πηγές του ΓΕΝ το defencenet.gr.
Η λέξη "πρόκληση" προφανώς έχει χάσει πλέον την σημασία της, αφού για να προκαλέσεις κάποιον πρέπει να έχει ευαισθησίες αυτός ο κάποιος. Κυβέρνηση και κυβερνητικό ΓΕΕΘΑ φαίνεται ότι τις έχουν απωλέσει εδώ και πολύ καιρό.
Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που εκδόθηκε στις 20.30 (περίμεναν να απομακρυνθεί η τουρκική φρεγάτα από τα ελληνικά χωρικά ύδατα!) είναι "περιβόλι" σκέτο:
"Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνεται ότι την 8 Σεπτεμβρίου 2011 η Τουρκική Φ/Γ Κεμάλ Ρέις από την περιοχή της Ρόδου κινήθηκε Νότια Ν. Σαντορίνης, Νότια Ν. Μήλου και στη συνέχεια με Βόρεια πορεία Δυτικά από την Ν. Σέριφο, πλέοντας σε Διεθνή Ύδατα.
Στην συνέχεια περί της 17:00 εισήλθε εντός των Εθνικών Χωρικών Υδάτων  στην περιοχή μεταξύ Κέας και Κύθνου και εξήλθε από το στενό του Καφηρέα στις 19:55.
 Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθεί το τουρκικό σκάφος,  καθόλη τη διάρκεια του πλου του".
Και η κυβέρνηση και το ΓΕΕΘΑ, απλοί παρατηρητές της τουρκικής κρουαζιέρας με ένα σκάφος να παρακολουθεί από απόσταση μιλίων!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Τι θέλει αυτός ο "μαύρος" εδώ;"



Ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν για μία μυστική επίσκεψη του Γιωργάκη στο Άγιον Όρος και το φοβερό γεγονός που συνέβη μόλις τον αντίκρισε ένας χαρισματικός Γέροντας....

Όλα συνέβησαν όταν λίγους μήνες πριν από τις προηγούμενες εκλογές, ο ΓΑΠ αποφάσισε χωρίς να το δημοσιοποιήσει, να επισκεφθεί το Άγιον Όρος, για λόγους που μόνο αυτός και ελάχιστα άτομα γνωρίζουν....

Το ακριβές σημείο, όπως και το όνομα του πολύ χαρισματικού Γέροντα δεν θα αναφερθούν για λόγους σεβασμού προς το Ιερό Περιβόλι της Παναγιάς και προς τον Γέροντα.

Μόλις ο ΓΑΠ και η ολιγομελής συνοδεία του έφθασε στον Ιερό αυτόν τόπο, ζήτησαν να συναντήσουν τον χαρισματικό αυτόν Γέροντα για να συζητήσουν μαζί του.

Ο Γέροντας, όπως πάντα άλλωστε, συμφώνησε να τους δεχτεί.

Εκεί όμως αρχίζει το φοβερό....

Τι σημαίνει η κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων;



Στον Καιάδα ρίχνει η κυβέρνηση τις κλαδικές συμβάσεις, αναγκάζοντας τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα να δεχτούν βίαιη μείωση μισθών 20% έως 30%.

Οπως αποφασίστηκε χθες κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής επιτροπής και έγινε γνωστό από τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, αναστέλλεται η επέκταση των κλαδικών συμβάσεων για δύο χρόνια, οδηγώντας πλέον επιχειρήσεις και εργαζομένους σε επιχειρησιακές ή σε ατομικές συμβάσεις, που σημαίνει ολοένα και πιο χαμηλούς μισθούς.

Ο κ. Κουτρουμάνης ισχυρίστηκε ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) και μείωσης των κατώτατων μισθών. Παραδέχτηκε όμως ότι η τρόικα ζήτησε να ξεκινήσει μια τέτοια συζήτηση, που θα κατέληγε σε χαμηλότερους κατώτατους μισθούς, άρα στο άμεσο μέλλον είναι πιθανό το θέμα να επανέλθει πιο πιεστικά. Η «κινεζοποίηση», λοιπόν, της αγοράς εργασίας έρχεται βήμα βήμα, αρχικά μέσω της κατάργησης των κλαδικών συμβάσεων και της αυτόματης ισχυροποίησης των επιχειρησιακών.

160 αστυνομικοί για να φρουρούν την οικογένεια Παπανδρέου στο Καστρί.



Την ώρα που οι κουκουλοφόροι ληστές με τα καλάσνικοφ αλωνίζουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα έχουν στήσει άγριο παραβατικό χορό με δύο ένοπλες ληστείες ημερησίως τις τελευταίες εβδομάδες, μερικές εξ αυτών φονικές και αιματηρές, σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας» νέο αίτημα για φύλαξη της πρωθυπουργικής οικογένειας έχει φέρει σε αδιέξοδο την αστυνομική ηγεσία.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες αστυνομικές πηγές, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη φέρεται να έχει εγκρίνει ειδικό σχέδιο έκτακτης προστασίας του προέδρου της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου στην οικία του στη Νέα Ερυθραία, αλλά και πρόσθετα μέτρα φύλαξης του αδελφού του πρωθυπουργού και μη θεσμικού προσώπου, Νίκου Παπανδρέου. Εάν συνυπολογιστούν οι αποσπασμένοι σωματοφύλακες της μητέρας του κ. Παπανδρέου, Μαργαρίτας (στο κτήμα της Αλμυρής Κορινθίας αλλά και στα βόρεια προάστια), και του έτερου αδερφού, Αντρίκου Παπανδρέου, συμπεραίνεται ότι στο δικό του σπίτι απασχολείται ένα τάγμα μισθολογικά πετσοκομμένων αστυνομικών το εικοσιτετράωρο για να φυλάει τη «δυναστεία».

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΚΑΪ: Ο Έλληνας που πεινάει είναι ο… νέος τύπος εγκληματία!



Ούτε λέξη για τους αλλοδαπούς δολοφόνους, ληστές και βιαστές…

Καθημερινά, όλο και περισσότερο αυξάνει η εγκληματικότητα. Κατά διαβολική σύμπτωση οι δράστες των περισσοτέρων εγκληματικών πράξεων είναι αλλοδαποί. Στα καθεστωτικά και ανθελληνικά οχετοκάναλα, αυτό όμως δεν αρέσει… δεν τους αρέσει που οι αλλοδαποί «υπερτερούν» έναντι των Ελλήνων σε αυτό τον τομέα. Γι΄αυτό και φροντίζουν ανελλιπώς, με τις, ακριβοπληρωμένες και large, στην ηθική και την πολυπολιτισμική τους «υπόσταση», παρουσιάστριες να παραπληροφορούν, με το αζημίωτο (αλίμονο!) την κοινή γνώμη. Στην πρωινή εκπομπή της κ. Τσαπανίδου, λοιπόν, το παιχνίδι της συνωμοσίας της σιωπής (για τα «κατορθώματα» των αλλοδαπών εγκληματιών) και της λάσπης (κατά Ελλήνων) από τους καναλάρχες της διαφθοράς και τις κουνάμενες και χρυσοπληρωμένες τηλεπερσόνες παίχτηκε χωρίς φειδώ και τσίπα.

Έτσι με αφορμή την αύξηση της εγκληματικότητας, ο καλεσμένος της εκπομπής εγκληματολόγος κ. Τσίγκρας, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι το νέο πρόσωπο της εγκληματικότητας είναι ο Έλληνας που πεινάει, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά… Άκρα του τάφου σιωπή, ωστόσο, για τους λαθρομετανάστες που σφάζουν τους ¨Έλληνες πολίτες σαν τα πρόβατα για μερικά ευρώ, για τις συμμορίες με τα καλάσνικοφ, για τους ανεξέλεγκτα περιφερόμενους Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς που οι βιασμοί ανυποψίαστων θυμάτων (ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας αλλά σχεδόν πάντα Έλληνες πολίτες) είναι στην καθημερινή τους …ενασχόληση.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Βίντεο από την διαμαρτυρία έξω από την γερμανική πρεσβεία. Εθνικός Ύμνος.



Δεκάδες Έλληνες Πατριώτες έδωσαν το παρών στην διαμαρτυρία έξω από την κατοχική πρεσβεία των γερμανών και απαίτησαν να λάβει τέλος η γερμανική κατοχή που έχουν επιβάλει από κοινού ο αμερικανοεβραίος Παπανδρέου και η γερμανίδα Μέρκελ. Στο τέλος της διαμαρτυρίας τραγούδησαν όλοι μαζί τον Εθνικό μας ύμνο.

Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=hKCN0Nz-i3Y

Δεκάδες Έλληνες Πατριώτες παρευρέθησαν στην διαμαρτυρία έξω από την γερμανική πρεσβεία.


Δεκάδες Έλληνες Πατριώτες έδωσαν το παρών στην διαμαρτυρία έξω από την κατοχική πρεσβεία των γερμανών και απαίτησαν να λάβει τέλος η γερμανική κατοχή που έχουν επιβάλει από κοινού ο αμερικανοεβραίος Παπανδρέου και η γερμανίδα Μέρκελ.


Το ΠΑΣΟΚ σε νέες αντιχριστιανικές περιπέτειες: Κυριακή χωρίς λειτουργία!



Μετά τη διακοπή της εκπομπής «Αρχονταρίκι» του μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιου, η κυβερνητική απόφαση περί κατάργησης της ΕΡΤ βγάζει από το πρόγραμμα και την καθιερωμένη εδώ και δεκαετίες κυριακάτικη θεία λειτουργία!

Η αναδιοργάνωση της δημόσιας τηλεόρασης και το κλείσιμο της ΕΤ1 έχουν ως αποτέλεσμα την εξωφρενική απόφαση να πάψουν να μεταδίδονται τόσο η θεία λειτουργία όσο και διάφορες εκδηλώσεις της Εκκλησίας. Ως γνωστόν, το πρώτο κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης κάθε Κυριακή, από τις οκτώ έως τις δέκα και μισή το πρωί, συνδέεται με τον ιερό ναό του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι, προσφέροντας στους πιστούς που δεν μπορούν να μεταβούν στην Εκκλησία την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τέλεση της λειτουργίας προεξάρχοντος, ως είθισται, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών.

Το πρόγραμμα, που σημειώνει και σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης, παρακολουθούν παράλληλα μέσω της δορυφορικής οι ομογενείς στις τέσσερις άκρες του πλανήτη και έχει ιδιαίτερη απήχηση σε Αυστραλία, Αμερική, Αφρική και Ευρώπη.

Στα κλιμάκια της Εκκλησίας υπάρχει προβληματισμός καθώς, με την κατάργηση της ΕΤ1, αφαιρείται αυτόματα από το πρόγραμμα και η μετάδοση μιας σειράς λατρευτικών εκδηλώσεων από όλην την Ελλάδα.

Να προστατεύσουμε τις Ελληνίδες από τους αλλοδαπούς βιαστές.



Δεν έχει ακουστεί κουβέντα ακόμα, για τους συνεχείς βιασμούς Ελληνίδων γυναικών μέσα στα σπίτια τους, από αλλοδαπούς κακοποιούς. Μια μητέρα διδύμων και μια ηλικιωμένη, ήταν τα δύο τελευταία θύματα. Όλοι κάνουν ότι δεν βλέπουν.

Είπαμε: Aτομισμός. Αν δεν χτυπήσει το πρόβλημα την πόρτα τους, δεν συμβαίνει τίποτα. Αλλά, εδώ έχουμε μια χειρότερη εξέλιξη: Eνώ πολλοί βλέπουν τον κίνδυνο, ενώ αντιλαμβάνονται τις συνέπειες ενός πιθανού εγκλήματος αυτού του τύπου, με θύμα κάποια γυναίκα από τον στενό ή και τον οικογενειακό κύκλο μας, σιωπούν.

Τι είναι αυτό; Δειλία φυσικά, κοινωνική και πολιτική. Ραγιαδισμός αίσχιστου είδους. Μην τους αποδοθεί από κάποιον «προοδευτικό», ο τίτλος του «ρατσιστή». Φανταστείτε ότι ακόμα και η ΕΛΑΣ, δεν μίλησε στην περίπτωση της Γλυφάδας για βιασμό, αλλά για «ασέλγεια», προκαλώντας βάναυσα τη νοημοσύνη μας.

Πακιστανοί απείλησαν άνθρωπο με λοστό για να κλέψουν έναν σκύλο (για να τον φάνε;).



Σοκαρισμένοι παρακολούθησαν οι φιλόζωοι της χώρας την περίπτωση της ... απαγωγής ενός σκύλου στην Ραφήνα, από ομάδα ένοπλων Πακιστανών. Στην προσπάθειά τους μάλιστα να πάρουν τον σκύλο, απείλησαν με λοστούς που είχαν στα χέρια τους και έναν άνθρωπο που πήγε να τους αντιμετωπίσει. Ας το πάρουμε όμως από την αρχή. Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, έξω από τον Μαρινόπουλο της Ραφήνας. Εκεί ζούσε ένας αδέσποτος σκύλος, τον οποίο φρόντιζαν με έξοδά τους οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ. Οι Πακιστανοί επιτέθηκαν και χτύπησαν με λοστό τον αδέσποτο σκύλο. Ο διευθυντής του μαγαζιού βγήκε έξω να τους σταματήσει αλλά απείλησαν και αυτόν με τον λοστό. Ο άνθρωπος πίσω. Οι Πακιστανοί πήραν τον χτυπημένο σκύλο και εξαφανίστηκαν. Οι υπάλληλοι του μαγαζιού κάλεσαν την αστυνομία, η οποία προφανώς είχε άλλες προτεραιότητες και είπε ότι θα ... ψάξει το θέμα. Όσοι πληροφορήθηκαν το γεγονός, εικάζουν ότι οι Πακιστανοί χτύπησαν και έκλεψαν το σκύλο, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν ως ... τροφή.

ΙΝΚΑ: ΟΧΙ στην φοροκάρτα.

 
 
ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ                

            GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE




ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ» ΙΝΚΑ ΔΤ 316/03.10.11

ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»
ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ
Το ΙΝΚΑ/ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, έχει δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι αντίθετο με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και με την σχεδιαζόμενη  «Κάρτα του Πολίτη» (με όποια μορφή και πρόσχημα και αν γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί) γιατί οδηγεί, στην κατάργηση της ιδιωτικής ζωής του πολίτη και εγκυμονεί κινδύνους για την προσωπική του ελευθερία,  ασφάλεια και περιουσία.

Οι βάσεις δεδομένων αυτές, σε άλλες και μάλιστα πολύ προηγμένες χώρες, έχουν παραβιαστεί επιτυχώς και πολλοί έχουν βρει τον μπελά τους. 
 
Με την ενσωμάτωση σε ενιαία ηλεκτρονική βάση δεδομένων σε Η/Υ όλων των αγορών των πολιτών, κάθε χειριστής με κλειδί θα έχει πρόσβαση.
 
Για αυτούς τους λόγους καλεί τους πολίτες να μην παραλάβουν την «Φοροκάρτα», αφού για μια αμφίβολη εξυπηρέτηση θα εκθέσουν την ιδιωτική ζωή τους, και θα δημιουργήσουν έτσι  άχρηστους κινδύνους, επιπλέον, και το κόστος της «Φοροκάρτας» θα βγει από τη φορολογία του πολίτη – δηλαδή σκοπεύουν να πληρώνουμε τα έξοδα του φακελώματος μας

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Έλενα Παναρίτη, βο(υ)λευτής ΠΑΣΟΚ: "Δεν είμαστε σε μία δικτατορία ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ευτυχώς".



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΑΡΙΤΗ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.


Μία πολύ ύποπτη υπόθεση: Ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στην κουρδική γιάφκα της Τριανδρίας.



Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και την ΕΥΠ από τα νέα ευρήματα που έφεραν στο φως οι έρευνες στο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη, που σημειώθηκε η έκρηξη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 32χρονος Κούρδος.

Μέσα σε μία κρύπτη στο υπόγειο διαμέρισμα βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ, πέντε κιλά εκρηκτικής ύλης, ένα υποπολυβόλο σκόρπιον και ένα αντιαρματικό ανατολικού τύπου (RPG), 13 χειροβομβίδες.

Σύσκεψη πραγματοποίησε νωρίτερα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ για να εξετάσουν το ενδεχόμενο ενός πιθανού τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ελλάδα, ενώ στη συνέχεια ο Διοικητής της ΕΥΠ, κ. Κωνσταντίνος Μπίκας, ο Υποδιοικητής της ΕΥΠ, κ. Φώτης Παπαγεωργίου και ο Διοικητής της Αντιτρομοκρατικής, κ. Αλκιβιάδης Ζωΐτης συναντήθηκαν στη Βουλή με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστο Παπουτσή.

Να σημειωθεί ότι ο άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να ήταν μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.

Αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, αλλά και ο Υποδιοικητής της ΕΥΠ, Φώτης Παπαγεωργίου.

Επανέρχεται το “αντιρατσιστικό νομοσχέδιο”!



Νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της όποιας Εθνικής αντίδρασης ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης

Όπως διαβάζουμε στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” η κυβέρνηση προτίθεται να λάβει δράση για την προστασία των “νόμιμων ή μη”μεταναστών, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τους σκοπούς της, αφού κανείς και τίποτα δεν προστατεύει πλέον τους Έλληνες από αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση, τους υποτακτικούς της και τους εκλεκτούς της.

Ο νόμος, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ενεργοποιεί την συλλογική ευθύνη ακόμα και για την εξύβριση και χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό “εγκληματική οργάνωση” για ομάδες που έστω ένα μέλος τους επιτεθεί, έστω μία φορά, φραστικά στους λαθρομετανάστες ή άλλες “ευπαθείς ομάδες”. Στα πλαίσια του νόμου που αναφέρει η εφημερίδα ποινικοποιείται και ο λόγος αν αυτός συνοδεύεται από “παρότρυνση προς το ακροατήριο για ανάληψη δράσης κατά συγκεκριμένων προσώπων”, αφήνοντας ασαφές τι εννοεί δράση.

Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν αυτό το νομοσχέδιο εν τέλει χρησιμοποιηθεί για την ποινικοποίηση της όποιας αντίδρασης ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, αφού εντέχνως περιέχει όλες τις “ευπαθείς ομάδες”. Μήπως όταν θα “σφίξουν” τα πράγματα θεωρηθούν και οι πολιτικοί “ευπαθή ομάδα”; Μήπως στα δύσκολα μερικοί θα θυμηθούν ότι είναι και αυτοί “μετανάστες” για να μην τους βρίζουν όλοι;

Καταγγελία: Ινδοί κόβουν επίτηδες δάχτυλα και κάποια ΜΚΟ τους βοηθά να παίρνουν αναπηρικές συντάξεις.



Καινούργιο κόλπο ανακάλυψαν κάποιοι Ινδοί που ζουν στη χώρα μας για να παίρνουν τζάμπα σύνταξη από το ελληνικό κράτος.

Μια σειρά από αλλεπάλληλα εργατικά "ατυχήματα" που αφορούν Ινδούς εργαζόμενους σε λατομεία μαρμάρων της επαρχίας, κίνησαν την περιέργεια κάποιων που θέλησαν να το ψάξουν περισσότερο το θέμα.

Ανακάλυψαν ότι οι Ινδοί έκοβαν επίτηδες τα δάχτυλά τους, κατά προτίμηση του αριστερού χεριού χωρίς να κόβεται ιδιαίτερα μεγάλο τμήμα του δαχτύλου παρά μόνο στο ύψος του μισού νυχιού και ποτέ στο δείχτη και στον αντίχειρα που είναι και τα δάχτυλα που χρησιμοποιούνται περισσότερο. Μετά τα πανομοιότυπα κοψίματα ακολουθούσε ανελέητο κυνηγητό του εργοδότη για να δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή αποζημίωση, εκ μέρους κάποιων δικηγόρων που όπως αποκαλύφθηκε, είχαν σχέσεις με κάποια ΜΚΟ.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Δύο χρόνια πασοκικής χούντας. Δείτε τι έλεγαν οι homo pasokus δύο χρόνια πριν.



ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ HOMO PASOKUS. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΣΑΞΙΟ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ.ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΖΥΓΙΖΟΥΝ!


«Μέχρι το Αγρίνιο η …Αλβανία», διδάσκονται οι μαθητές στα Τίρανα!



ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ... "ΦΙΛΟΙ" ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΔΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Διαστρεβλωμένες γεωγραφικές απόψεις και βλέψεις φαίνεται πως έχουν οι Αλβανοί αν φυλλομετρήσει κανείς τα σχολικά βιβλία.

Χιλιάδες μαθητές από τη γειτονική χώρα διδάσκονται φέτος με νέο βιβλίο Γεωγραφίας πως τα σύνορα της χώρας τους φτάνουν μέχρι και την …Αιτωλοακαρνανία!

Σύμφωνα λοιπόν με το νέο βιβλίο Γεωγραφίας της Αλβανίας:

•«η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο.... οποίο “αιμοσταγείς” Έλληνες πραγματοποίησαν “εθνοκάθαρση” στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά».

Την ώρα που οι λαθρομετανάστες βιάζουν, δολοφονούν και ληστεύουν ανενόχλητοι, η αστυνομία του Παπουτσή και του Οικονόμου δέρνει μαθητές στο Σύνταγμα.



Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=3G2MBsGJkg8

Νέος βιασμός 63χρονης από αλλοδαπά κτήνη.



Μετά το περιστατικό της Γλυφάδας που με νύχια και με δόντια κράτησε χαμηλά το επικοινωνιακό σύστημα της εξουσίας, νέο σοβαρότατο περιστατικό αυτή τη φορά στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Σε ένοπλη ληστεία μετα βιασμού εξελίχθηκε η διάρρηξη οικείας από τους δύο ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, πιθανώς ασιατικής καταγωγής, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε πιστόλι.
Η 63χρονη γυναίκα που ήταν μόνη της κακοποιήθηκε και βιάστηκε από τους δύο δράστες που αφαίρεσαν φεύγοντας και ότι πολύτιμο βρήκαν στο σπίτι. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες αλλά και αυτούς να πιάσουν θα ξεφυτρώσουν άλλα εισαγώμενα ζώα! Η εγκληματικότητα πρέπει να παταχθεί στον Έβρο και στο Αιγαίο...
 
ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Παιχνίδι ARMA 3 και απόβαση στη Λήμνο.



Ανεβάσαμε πρόσφατα ένα θέμα για τη Λήμνο, αλλά φαίνεται ότι το συγκεκριμένο νησί παρουσιάζει γενικότερο ενδιαφέρον. Βέβαια η γεωστρατηγική του θέση - ακριβώς στην είσοδο των Στενών - είναι γνωστή και δεν χωρά καμία περαιτέρω συζήτηση από μέρους μας.

Ένα θέμα όμως που προέκυψε, είναι η αναγγελία ενός παιχνιδιού που θα βγει στην αγορά το 2012. Το παιχνίδι ονομάζεται ARMA 3 και είναι το τέταρτο της σειράς. Η ιδιαιτερότητά του είναι μία. Ενώ τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια διαδραματίζονται σε φανταστικούς τόπους, το τέταρτο διαδραματίζεται στο ελληνικό νησί της Λήμνου, στο κοντινό μέλλον.









Η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η Bohemia Interactive, με έδρα τη Δημοκρατία της Τσεχίας.

Κατά σειρά τα παιχνίδια της εταιρείας είναι τα ακόλουθα:


1) ARMA: Armed Assault, διαδραματίζεται στο φανταστικό νησί του Ατλαντικού Sahrani,
2) Arma 2, διαδραματίζεται σε μια φανταστική μετα-Σοβιετική χώρα με το όνομα Chernarus (Μαύρη Ρωσία),
3) ARMA 2: Operation Arrowhead, διαδραματίζεται στην φανταστική χώρα Τακιστάν,
4) ARMA 3, διαδραματίζεται στο Μεσογειακό νησί της Λήμνου (Ελλάδα) και θα έχει φωτορεαλιστική έκταση και υδάτινα περιβάλλοντα.
Ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι ο μεγαλύτερος μέχρι τώρα στη σειρά Arma, 900 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Το νησί θα περιλαμβάνει πάνω από 50 χωριά με κτίρια στα οποία ο παίκτης θα μπορεί να εισέλθει και θα μπορεί να τα καταστρέψει.
Το παιχνίδι διεξάγεται στο κοντινό μέλλον όπου οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ προσπαθούν να αντικρούσουν εισβολή εξ'ανατολών.




Διακρίνεται το εργοστάσιο της ΔΕΗ και στο βάθος το Κάστρο της Μύρινας


Επιβίωσε, Προσαρμόσου, Κέρδισε


Μετά από χρόνιες έντονες εχθροπραξίες εναντίον Ανατολικών στρατών, η Ευρώπη έγινε το τελευταίο προπύργιο των δυνάμεων του ΝΑΤΟ. Με τον κίνδυνο να οδηγηθεί στη θάλασσα, το ΝΑΤΟ ξεκινάει μια απελπισμένη επιχείρηση. Με την ελπίδα να αρπάξει αυτό που μοιάζει καλά φυλαγμένο στρατιωτικό μυστικό, ξεκινάει η Επιχείρηση Magnitute (Μέγεθος). Μια μικρή ομάδα Ειδικών Δυνάμεων και Ερευνητές αποστέλλονται σε ένα Μεσογειακό νησί βαθιά πίσω από τις γραμμές εχθρού. ...

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Συγκεντρωνόμαστε όλοι οι Έλληνες έξω από την κατοχική πρεσβεία των ούνων. Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, 7 το απόγευμα, Λουκιανού και Υψηλάντου, Κολωνάκι.


Συγκεντρωνόμαστε όλοι οι Έλληνες έξω από κατοχική την πρεσβεία των ούνων. Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, 7 το απόγευμα, Λουκιανού και Υψηλάντου, Κολωνάκι. Διαμαρτυρόμαστε εναντίον της οικονομικής κατοχής της χώρας μας. Να είμαστε όλοι εκεί!

Μεσογαίας Νικόλαος:" Ἂν δὲν ξυπνήσουμε, τελειώσαμε. Δὲν θὰ ὑπάρχει συνέχεια! Καιρὸς πλέον νὰ ξεσηκωθοῦμε. Τὰ πάντα πρέπει νὰ ἀλλάξουν".

 
 
Μὲ μία ἐγκύκλιο «φωτιὰ» κατακεραυνώνει τὸ ἀπάνθρωπο πολιτικὸ σύστημα
 
Ἡ χάρις καὶ ἡ εὐλογία τοῦ Κυρίου μᾶς Ἰησοῦ Χριστοῦ εὔχομαι νὰ σκεπάζει ὅλους σας, τὴν κοινωνία, τὸ ἔθνος καὶ τὴν Ἐκκλησία μας.

 
Σκέφθηκα πολὺ γιὰ νὰ συντάξω αὐτὴ τὴν ἐγκύκλιο καὶ νὰ τὴν ἀπευθύνω στὴν ἀγάπη σας. Μέχρι τὴν τελευταία στιγμὴ δὲν ἤμουν σίγουρος ἂν ἔπρεπε νὰ τὸ κάνω.

 
Τὶς τελευταῖες ὅμως μέρες, μέσα στὴν κατάσταση τοῦ γενικευμένου πανικοῦ ποὺ ἐπικρατεῖ στὴν πατρίδα μας, τῶν σπασμωδικῶν ἀποφάσεων τῶν ὑπευθύνων διαχειριστῶν τῆς ζωῆς καὶ τοῦ μέλλοντός μας, τὴν ἐπαναλαμβανόμενη ἐναλλαγὴ ὑποσχέσεων καὶ διαψεύσεων ποὺ ἔχουν τραυματίσει τὸ ἠθικὸ καὶ τὴν ἀξιοπρέπειά μας, τὸν καταιγισμὸ τῶν χωρὶς τέλος φορολογικῶν ἐπιβαρύνσεων, δέχθηκα σωρεία τηλεφωνημάτων καὶ μηνυμάτων πολιτῶν τῆς περιοχῆς μας ποὺ ζητοῦν ἀπεγνωσμένα μία παρέμβαση καὶ κάποια συμπαράσταση στὸ οἰκονομικό τους ἀδιέξοδο καὶ δράμα.

 
Οἱ μισθοὶ καὶ οἱ συντάξεις περικόπηκαν, ἀρκετοὶ ἀπολύθηκαν, οἱ ἄνεργοι πληθύνονται, πολλοὶ στέγνωσαν οἰκονομικά. Καὶ ξαφνικά μας ζητεῖται ἀπειλητικὰ καὶ ἐκβιαστικὰ νὰ πληρώσουμε, ἐπὶ πλέον φόρο γιὰ τὸ σπίτι ποὺ μένουμε σὰν νὰ εἶναι τὸ κράτος πλέον φτωχότερο ἀπὸ τοὺς φτωχούς. Φτάσαμε, ἀντὶ τὰ ἔξοδά μας νὰ γίνονται γιὰ τὸ φαγητό, τὸ σπίτι καὶ τὶς ἀνάγκες μας, ὅ,τι ξοδεύουμε νὰ πηγαίνει σὲ δύο φοβερὲς λέξεις: σὲ φόρους καὶ σὲ χρέη.

Ο κομμουνιστής Χριστόφιας είναι ο κύριος υπεύθυνος για την φονική έκρηξη στο Μαρί.



Θεσμική αλλά και προσωπική ευθύνη στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη φονική έκρηξη της 11ης Ιουλίου στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, καταλογίζει στο πόρισμά του ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής Πόλυς Πολυβίου.

Παρουσιάζοντας το πόρισμα σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Πολυβίου σημείωσε πως το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η κυπριακή Πολιτεία επέδειξε ολιγωρία, αμέλεια και ανεπάρκεια στον χειρισμό του θέματος, και έκανε λόγο για αδυσώπητη θεσμική -αλλά και προσωπική- ευθύνη τόσο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, όσο και των υπουργών Εξωτερικών και Αμυνας Μ. Κυπριανού και Κ. Παπακώστα.Ο ΥΠΑΜ και ΥΠΕΞ βαρύνονται με πολύ σοβαρές ευθύνες θεσμικές και προσωπικές, αναφέρει στο πόρισμά του ο πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής. «Η κύρια όμως ευθύνη», υπογραμμίζει, «ανήκει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έχει τη μέγιστη ευθύνη για την αμέλεια και ολιγωρία. Έχει συνεπώς την πιο μεγάλη ευθύνη για το τι συνέβη. Η εκτελεστική εξουσία της οποία προίσταται απέτυχε οικτρά να λάβει τα αναγκαία μέτρα ασφαλούς φύλαξης του φορτίου. Ο Πρόεδρος γνώριζε επαρκώς. Κι έπρεπε να ληφθούν μέτρα». «Ο πρόεδρος είχε ο ίδιος de facto αναλάβει την διαχείριση του φορτίου. Έχοντας τον απόλυτο έλεγχο αυτού ήταν εκείνος που έπρεπε να λάβει τις αποφάσεις», αλλά «απέτυχε να λάβει στοιχειώδη μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών. Δεν αναφέρομαι απλώς σε θεσμική και πολιτική ευθύνη. Του καταλογίζω σοβαρότατες προσωπικές ευθύνες για το τραγικό συμβάν και τις συνέπειές του», αναφέρει ο κ. Πολυβίου και κάνει λόγο για κλασική περίπτωση όπου η θεσμική ευθύνη του Προέδρου μετεξελίσσεται σε προσωπική ευθύνη λόγω της προσωπικής του εμπλοκής στην υπόθεση και λόγω του μεγέθους του συμβάντος.

Αλβανοί ληστές σκόρπισαν τον τρόμο σε οδηγούς ταξί.



Μέσα σε τρία τέταρτα πρόλαβαν να ληστέψουν δύο οδηγούς ταξί. Ο λόγος για δύο νεαρούς Αλβανούς, οι οποίοι προσποιούμενοι τους πελάτες, σταματούσαν διερχόμενα ταξί στην Νέα Ιωνία και τους λήστευαν με την απειλή όπλου.Πρώτο τους θύμα έπεσε ένας 66χρονος οδηγός ταξί στην οδό Αργένους. Οι νεαροί κακοποιοί μπήκαν μέσα στο ταξί και αμέσως έβγαλαν ένα όπλο απειλώντας τον οδηγό, με αποτέλεσμα να του αποσπάσουν 120 €, που ήταν οι εισπράξεις της βάρδιας του.Δεν αρκέστηκαν εκεί όμως και την «ξαναέστησαν» στο επόμενο θύμα τους, αυτή την φορά στην οδό Μυκάλης. Εκεί σταμάτησαν έναν 56χρονο οδηγό ταξί και πάλι με τον ίδιο τρόπο, του αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε.Στο μεταξύ, είχε κληθεί η Αστυνομία και στην περιοχή είχαν φτάσει άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες και τους κατεδίωξαν, καταφέρνοντας να συλλάβουν τον έναν από αυτούς, έναν 17χρονο Αλβανό, ο οποίος στην συνέχεια αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τα θύματά του. Έρευνες γίνονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη και του δεύτερου δράστη…

Η φρίκη δεν έχει τέλος. Νέα δολοφονία πριν από λίγη ώρα στον Πειραιά, με θύμα έναν 60χρονο άνδρα μέσα στο σπίτι του.



Απανωτά είναι τα κρούσματα εγκληματικότητας με δράστες κάποια από τα λαθροαποβράσματα που έχουν κάνει κατοχή στη χώρα μας (υπάρχει ακόμα έστω και ένας ''ευαίσθητος'' που να αμφισβητεί την τραγική κατάσταση;) και  θύματα αθώους πολίτες, κυρίως ηλικιωμένα ανυπεράσπιστα άτομα.
Κι άλλο περιστατικό φρικτής δολοφονίας ενός αθώου συμπολίτη μας μέσα στο σπίτι του.Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα της οδού Σβορόνου στον Πειραιά, στη 1:20 το μεσημέρι,  αντίκρισαν το θύμα να κείτεται δεμένο πισθάγκωνα και φιμωμένο, εικόνα που δηλώνει ότι ο θάνατος του ανθρώπου πρέπει να ήταν μαρτυρικός. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο. 

Εκατοντάδες έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και Έλληνες Πατριώτες τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο έξω από την βουλή.



Εκατοντάδες έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων μαζί με απλούς πατριώτες τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο έξω από την βουλή.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Πείτε ΟΧΙ στην φοροκάρτα!

 

 

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ"-ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ!

"...καί ποιεί πάντας τούς μικρούς καί τούς μεγάλους, καί τούς πλουσίους καί τούς πτωχούς, καί τούς ελευθέρους καί τούς δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί τής χειρός αυτών τής δεξιάς ή, επί τών μετώπων αυτών...
καί ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, εί μή ό έχων τό χάραγμα, τό όνομα τού θηρίου ή, τόν αριθμόν τού ονόματος αυτού... " καί ό αριθμός αυτού χξστ΄ (666) (Αποκάλ.κεφ.ΙΓ )
 
Ίσως κάποιοι αναρωτηθούν τι σχέση έχουν τα παραπάνω από την Αποκάλυψη με μια "απλή κάρτα συναλλαγών", όπως μας παρουσιάζουν την "φοροκάρτα": Κι όμως, έχουν και μάλιστα μεγάλη!

Ο Τζέφρυ ξεπούλησε και τα μεταλλεία Χαλκιδικής.



ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ DEAL ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΕΜΙΡΗ

Πάνε και τα Μεταλλεία Χαλκιδικής. Περνάνε στα χέρια του Εμίρη του Κατάρ. χωρίς να γνωρίζει κανένας πόσο και για ποιον λόγο πουλήθηκαν. Η συμφωνία έκλεισε σήμερα το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αποφασίστηκε η είσοδος κεφαλαίων του Κατάρ στην εταιρεία Μεταλλεία Χαλκιδικής «Ελληνικός Χρυσός». Στις δηλώσεις μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον εμίρη του Κατάρ, ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε ότι η συμφωνία στέλνει μήνυμα στη διεθνή κοινότητα ότι η Ελλάδα αποκτά αναπτυξιακές ευκαιρίες μετά τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση.

Τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός όσο και ο εμίρης του Κατάρ Αλ Θάνι τόνισαν ότι υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δύο χώρες.

Η Ελλάδα είναι μία εν δυνάμει πλούσια χώρα, που μέχρι τώρα έκανε κακή διαχείριση των πόρων της και του πολύ ικανού ανθρώπινου δυναμικού της, ανέφερε ο κ. Παπανδρέου. Συμπλήρωσε ότι σκοπός είναι μια νέα μεταλλευτική πολιτική σε λατομεία και ορυχεία της χώρας, με έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο θαλάσσιο χώρο, με προώθηση επενδύσεων σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συνολική αξιοποίηση των φυσικών πόρων.

Έρχεται στον ΑΝΤ1 η νέα τουρκική τηλεοπτική υπερπαραγωγή "Κεμάλ και Τάκης". Δείτε το τρέιλερ!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ: http://www.youtube.com/watch?v=LVN2xsu8AwM

ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Συντονιστική επιτροπή κινητοποίησης αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας: Δελτίο τύπου.



Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από οργανώσεις αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και φορείς των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στην γεμάτη παλμό πανελλαδική πολυπληθή συγκέντρωση έδωσαν το δυναμικό παρόν εν αποστρατεία στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α. με τις οικογένειες τους, συγγενείς πεσόντων και εκλιπόντων στρατιωτικών και ανάπηροι πολέμων, από όλο τον Ελλαδικό χώρο ( ενδεικτικά :Χαλκίδα, Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη, Χανιά), αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι και αυτοί παρόντες στον αγώνα του Ελληνικού Λαού.

Οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων φορέων και Ενώσεων αφού ενημέρωσαν τον Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο (Ι) Ιωάννη Γιάγκο για τη δεινή οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει τα στελέχη ( ε.ε. και ε.α.) των ΕΔ , του παρέδωσαν ψήφισμα (επισυνάπτεται) με κυριότερα αιτήματα:

Συνελήφθησαν 2 Ουκρανοί που δρούσαν στα νότια προάστια Αττικής: 104 ληστείες σε 2 μήνες!




Δύο Ουκρανοί, ηλικίας 28 και 32 χρόνων, που είχαν διαπράξει 104 ληστείες σε διάστημα 2 μηνών μόλις, συνελήφθησαν χθες το βράδυ από περίπολο της Αστυνομίας, στη διάρκεια τυχαίου ελέγχου στη Βούλα.
Οι δύο άνδρες επέβαιναν σε Ι.Χ. μέσα στο οποίο βρέθηκαν κοσμήματα, χρήματα, και κινητά τηλέφωνα τα οποία, όπως αποδείχτηκε, είχαν αφαιρέσει από σπίτι στη Γλυφάδα, λίγη ώρα νωρίτερα.
Οι αστυνομικοί τους μετέφεραν αμέσως στο Τμήμα Γλυφάδας, όπου αποκάλυψαν ότι το τελευταίο δίμηνο είχαν κάνει διαρρήξεις σε σπίτια των νοτίων νροαστίων.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΗΓΗ