Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΚΑΪ: Ο Έλληνας που πεινάει είναι ο… νέος τύπος εγκληματία!



Ούτε λέξη για τους αλλοδαπούς δολοφόνους, ληστές και βιαστές…

Καθημερινά, όλο και περισσότερο αυξάνει η εγκληματικότητα. Κατά διαβολική σύμπτωση οι δράστες των περισσοτέρων εγκληματικών πράξεων είναι αλλοδαποί. Στα καθεστωτικά και ανθελληνικά οχετοκάναλα, αυτό όμως δεν αρέσει… δεν τους αρέσει που οι αλλοδαποί «υπερτερούν» έναντι των Ελλήνων σε αυτό τον τομέα. Γι΄αυτό και φροντίζουν ανελλιπώς, με τις, ακριβοπληρωμένες και large, στην ηθική και την πολυπολιτισμική τους «υπόσταση», παρουσιάστριες να παραπληροφορούν, με το αζημίωτο (αλίμονο!) την κοινή γνώμη. Στην πρωινή εκπομπή της κ. Τσαπανίδου, λοιπόν, το παιχνίδι της συνωμοσίας της σιωπής (για τα «κατορθώματα» των αλλοδαπών εγκληματιών) και της λάσπης (κατά Ελλήνων) από τους καναλάρχες της διαφθοράς και τις κουνάμενες και χρυσοπληρωμένες τηλεπερσόνες παίχτηκε χωρίς φειδώ και τσίπα.

Έτσι με αφορμή την αύξηση της εγκληματικότητας, ο καλεσμένος της εκπομπής εγκληματολόγος κ. Τσίγκρας, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι το νέο πρόσωπο της εγκληματικότητας είναι ο Έλληνας που πεινάει, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά… Άκρα του τάφου σιωπή, ωστόσο, για τους λαθρομετανάστες που σφάζουν τους ¨Έλληνες πολίτες σαν τα πρόβατα για μερικά ευρώ, για τις συμμορίες με τα καλάσνικοφ, για τους ανεξέλεγκτα περιφερόμενους Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς που οι βιασμοί ανυποψίαστων θυμάτων (ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας αλλά σχεδόν πάντα Έλληνες πολίτες) είναι στην καθημερινή τους …ενασχόληση.

Άλλωστε, γι΄ αυτό δεν καλοπληρώνονται και τα κανάλια και τα τηλεψώνια της συμφοράς;; Για να σκεπάζουν, με τον μανδύα της ανοχής των πολυφυλετικών και αλλόθρησκων κοινωνιών, τη σκληρή πραγματικότητα του εγκληματικού βίου των αλλοδαπών στη χώρα μας, να αποκρύβουν την αλήθεια, να παραποιούν στοιχεία και εν τέλει να είναι αρεστοί στα όποια αναρχοαριστερίζοντα κυκλώματα, που στηρίζουν –με οικονομικά και νομικά μέσα- και τους αλλοδαπούς εισαγόμενους φονιάδες και τα καθεστωτικά φερέφωνα της κυβέρνησης.

Χαρείτε την πολυπολιτισμική σας προβιά, κύριοι των σκουπιδοκάναλων. Χαρείτε την όσο προλαβαίνετε, γιατί ο Έλληνας μπορεί να πεινάει και να ζει μέσα στην ανέχεια, αλλά δεν θα σας κάνει τη χάρη να τον συγκρίνετε με τα αλλοδαπά εγκληματικά σκουπίδια.

Και σύντομα, η καλοστημένη, για τη χώρα μας, παγίδα να μετατραπεί σε λαθρο-χωματερή της Ευρώπης, και να κυκλοφορούν ελεύθερα οι …«ευπαθείς» ομάδες των εγκληματιών χάρη στην φιλεγκληματική πολιτική του Καστανίδη, θα γυρίσει μπούμερανγκ σε όλους τους οχετοδημοσιογραφίσκους και υβριστές των Ελλήνων πολιτών. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.