Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Επανέρχεται το “αντιρατσιστικό νομοσχέδιο”!



Νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της όποιας Εθνικής αντίδρασης ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης

Όπως διαβάζουμε στην “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” η κυβέρνηση προτίθεται να λάβει δράση για την προστασία των “νόμιμων ή μη”μεταναστών, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τους σκοπούς της, αφού κανείς και τίποτα δεν προστατεύει πλέον τους Έλληνες από αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση, τους υποτακτικούς της και τους εκλεκτούς της.

Ο νόμος, όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ενεργοποιεί την συλλογική ευθύνη ακόμα και για την εξύβριση και χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό “εγκληματική οργάνωση” για ομάδες που έστω ένα μέλος τους επιτεθεί, έστω μία φορά, φραστικά στους λαθρομετανάστες ή άλλες “ευπαθείς ομάδες”. Στα πλαίσια του νόμου που αναφέρει η εφημερίδα ποινικοποιείται και ο λόγος αν αυτός συνοδεύεται από “παρότρυνση προς το ακροατήριο για ανάληψη δράσης κατά συγκεκριμένων προσώπων”, αφήνοντας ασαφές τι εννοεί δράση.

Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν αυτό το νομοσχέδιο εν τέλει χρησιμοποιηθεί για την ποινικοποίηση της όποιας αντίδρασης ενάντια στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, αφού εντέχνως περιέχει όλες τις “ευπαθείς ομάδες”. Μήπως όταν θα “σφίξουν” τα πράγματα θεωρηθούν και οι πολιτικοί “ευπαθή ομάδα”; Μήπως στα δύσκολα μερικοί θα θυμηθούν ότι είναι και αυτοί “μετανάστες” για να μην τους βρίζουν όλοι;

Προς την αντίθετη κατεύθυνση φυσικά καμμία κίνηση εκ της κυβερνήσεως. Ή μάλλον καλύτερα άφθονη δράση, αφού απέναντι στην λαθροεγκληματικότητα και γενικώς στην εγκληματικότητα από τις “ευπαθείς ομάδες” προς τους Έλληνες υπάρχει όχι μόνο ανοχή, αλλά και δράση με νομοσχέδια για την αποσυμφόρηση των φυλακών, πταισματοποίηση της πορνείας και σιωπή ακόμα και όταν ηχούν τα καλάσνικοφ από τους καταυλισμούς.

Ας περιγράψουμε μια σκηνή που μπορεί να χαρακτηριστεί συνηθισμένη στο κέντρο των Αθηνών για να δούμε το παράλογο του όλου ζητήματος: Λαθρομετανάστης αφρικανικής καταγωγής επιχειρεί επιμόνως να πουλήσει ναρκωτικά σε κάποιον, ο οποίος αντιδρά εντόνως εξυβρίζοντας τον λαθρομετανάστη. Αστυνομικός προστρέχει για να κατευνάσει τα πνεύματα και να εξετάσει το περιστατικό. Ο λαθρομετανάστης ενήμερος για τις νέες διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών φέρει μόνο μία δόση πάνω του και έτσι ο Έλληνας που αντέδρασε συλλαμβάνεται αμέσως για “ρατσιστικό λόγο”, ενώ ο λαθρομετανάστης έμπορος παροτρύνεται να ασκήσει μηνύσεις και φεύγει ελεύθερος ως “αθώα περιστερά”.

Όλα αυτά δεν έχουν παντελώς καμμία σημασία εμπρός στον τρόμο που έχουν σκορπίσει στην κυβέρνηση οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, που δεν δείχνουν στον κόσμο. Το ζήτημα, για αυτούς, δεν είναι η προστασία των Ελλήνων, αλλά η προστασία του δικού τους αμαρτωλού συστήματος, από οτιδήποτε το απειλεί, δηλαδή την Χρυσή Αυγή. Η συνωμοσία της σιωπής και της λάσπης από τους καναλάρχες της διαφθοράς έχει αρχίσει και ξεφτίζει, οπότε το σύστημα περνά στο επόμενο βήμα που είναι η ποινικοποίηση του λόγου που το πειράζει.

Μόνη λύση για τον Έλληνα πολίτη η ποινικοποίηση του ίδιου του συστήματος που τον καταπιέζει, που του παίρνει την ίδια του την ζωή με φόρους, ύφεση και μετατροπή της γειτονιάς του σε άντρο λαθροεγκληματιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.