Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ "ΑΝΔΡΑΣ" ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΔΩΡΗΤΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

 
ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...
 Ο 20χρονος είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί. "Θα είμαι ο καλύτερος μπαμπάς", δήλωσε (pics)

Ο πρώτος Βρετανός που εγκυμονεί είναι ο 20χρονος Χέιντεν Κρος, ο οποίος γεννήθηκε κορίτσι αλλά νομικά είναι άνδρας. Ο νεαρός είχε αρχίσει θεραπεία με ορμόνες για την αλλαγή φύλου, ωστόσο σταμάτησε τη διαδικασία για να αποκτήσει παιδί με σπέρμα δωρητή που βρήκε στο διαδίκτυο.
AdTech Ad
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun, ο Κρος, που είναι τεσσάρων μηνών έγκυος, δήλωσε υπερήφανος, επισημαίνοντας: "Θέλω τα καλύτερα για το μωρό. Θα είμαι ο καλύτερος μπαμπάς". Όπως αποκάλυψε, ζει ως άνδρας τα τελευταία τρία χρόνια και έπαιρνε ανδρικές ορμόνες αλλά ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί. Στην προσπάθειά του αυτή, κατάφερε να βρει δωρητή σπέρματος στο facebook, με την εγκυμοσύνη να είναι πλέον γεγονός.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΓΙΟΣ ΗΡΩΑ ΤΟΥ 40. ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

glezos2 
 Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Μ.ΓΛΕΖΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΟΤΕ την Γερμανική Σημαία από την Ακρόπολη».
«Ο Μανώλης Γλέζος ήταν παρών από κάτω ενώ ο Σάντας δεν έχει καμία σχέση  (και ο Γλέζος τον έβαλε σε αυτή την ιστορία για να δικαιολογήσει τα ψέματα του με τον Σάντα ήταν συμμαθητές από το σχολείο).»
Η θρυλική ιστορία με την «απαλλοτρίωση» και την εξαφάνιση της Γερμανικής κατοχικής σημαίας που κυμάτιζε ή είχε υποσταλεί στο βράχο της Ακροπόλεως και εκλάπη από τους «αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης», Λάκη Σιάντα και Μανώλη Γλέζο, όπως την πληροφορηθήκαμε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές εκείνης της κινηματογραφικής και επικίνδυνης νύχτας, είναι ίδια και ακλόνητη εδώ και 74 χρόνια. Κάποιοι ψίθυροι που επιχειρήθηκαν στο παρελθόν περί ανακρίβειας περιγραφής των περιστατικών, έπεσαν στο κενό. Αυτά που γνωρίζουμε-και έχουν καταγραφεί επίσημα από τον Τύπο της εποχής-είναι τα εξής:
«Κατά την νύκτα της 30ής προς 31ην Μαΐου 1941 υπεξηρέθη η επί της Ακροπόλεως κυματίζουσα γερμανική πολεμική σημαία παρ’ αγνώστων δραστών. Διενεργούνται αυστηραί ανακρίσεις. Οι ένοχοι και συνεργοί αυτών θα τιμωρηθούν διά της ποινής του θανάτου».