Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ισλαμική βαρβαρότητα: «Χθες» στη Γερμανία, «ΑΥΡΙΟ» πού; Ευρώπη ξύπνα!

fcc00f399a0c31bcb60999737e3df9de_xl__article
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η απίστευτη υπόθεση μαζικής σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Φινλανδία αντίστοιχα.
Σύμφωνα με καταγγελίες, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς περίπου 1.000 λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σεξουαλικά σε δεκάδες γυναίκες, στην κεντρική πλατεία της Κολωνίας, ενώ μια γυναίκα δήλωσε στις αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού!

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ : ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΕGΑΛΟΥ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟΥ- ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "MY LIFE" ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ -  ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΦΥΣΙΚΟ"  ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ME KINOYMENA ΣΧΕΔΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ "ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ


ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ-ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ. 
ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ...

stoxos

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Αυτά που ζούνε σήμερα οι Ευρωπαϊκές πόλεις από τους λαθροπρόσφυγες, τα ζει η Αθήνα εδώ και 15 χρόνια αλλά τα Ελληνικά ΜΜΕ συνεχίζουν να το κάνουν τουμπεκί!




http://ygro-pyr.blogspot.gr/