Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ


Με αφορμή την διαμαρτυρία  που έκαναν κάποιοι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας Λευκωσίας στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με πανό που έγραφε " Κάτω τα χεριά από την Κύπρο" θυμηθήκαμε κάποιες παλιές "καλές" στιγμές των φανατικών οπαδών της Ομόνοιας.
 Σημ :Το παρακάτω δεν απευθύνεται στους φίλους της ομάδας που δεν υιοθετούν τις ανθελληνικές ενέργειες των φανατικών οπαδών. (Ελπίζουμε να υπάρχουν)
Ελληνική σημαία δεν πρόκειται να δεις ποτέ να κρατάει οπαδός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομονοίας Λευκωσίας...η μάλλον θα δεις με την μόνη προϋπόθεση οτι αυτή θα καίγεται στα χέρια του ,η θα είναι παραποιημένη με σφυροδρέπανο στην θέση του σταυρού.
Οι οπαδοί της Ομόνοιας είναι σίγουρα οι πιο ανθέλληνες οπαδοί όχι μονό στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα. Είναι οι μισητοί αντίπαλοι των εθνικιστών οπαδών του ΑΠΟΕΛ.
Στην Κερκίδα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ θα δεις πολλές χιλιάδες Ελληνικές σημαίες...στην κερκίδα αυτών της Ομόνοιας θα δεις από κομμουνιστικές σημαίες με σφυροδρέπανα μέχρι και σημαίες του ψευδοκράτους.
Οι παρακάτω εικόνες και βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας του μεγάλου ανθελληνισμού που τρέφουν οι φανατικοί οπαδοί της Ομόνοιας. :





ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ...Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ

http://ieroslochos.blogspot.gr/

6 σχόλια:

  1. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρωμεροι ανθελληνες αριστεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. File m theloumen tin ellada alla oxi stin kypro.Emeis sikounoumen mono kypriakes kai oxi tourkiskes tourkikes sikosas oi tourkokiprioi pou itan me tin omonoia.Imasten me tin ellada alla den theloume na kamume ta idia lathi opos palia tin xounta...-9-

      Διαγραφή
  3. Κἄτι ἤξερε ὁ Γρίβας ποὺ δὲν ἐμπιστευόταν τοὺς νεο-γενίτσαρους κομμουνιστές. Ἔβλεπε πὼς ὑπῆρχαν καὶ ἄνθρωποι ποὺ βρέθηκαν κατὰ λάθος ἐκεῖ, ἀλλὰ γιὰ τὸ διεθνιστικὸ δηλητήριο δύσκολα βρίσκεται ἀντίδοτο. Χαμένοι γιὰ τὸν ἑλληνισμὸ ὅπως ἄλλοτε ὅσοι τούρκεψαν ἢ φράγκεψαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ
    ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΑΠΟΕΛ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.