Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟ ΒΙΑΣΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΜΑΣ . (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την δράση του Κούρδου λαθρομετανάστη , που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού της Ελληνίδας πρωταθλήτριας Αθανασίας Πέρρα ,στην εκπομπή "Ιστός της Άραχνης" του ΕΧΤRA.
Ο Λαθρομετανάστης που διέμενε δωρεάν από το 2002 μέσα στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά πολλές φορές την συγκεκριμένη αθλήτρια και κατείχε , σύμφωνα με τους αθλητές ,τα κλειδιά για όλα τα δωμάτια!!
Μάλιστα σύμφωνα με αποκάλυψη από αθλητή ο λαθρομετανάστης εκανε τις δουλειές ορισμένων κρατικοδίαιτων υπαλλήλων αντί φιλοδωρήματος ενώ οι ίδιου την άραζαν στο σπίτι τους.
Έκθετη η διοίκηση που διόρισε η Κυβέρνηση του Σαμαρά Ο Πρόεδρος Κώστας Πρίφτης προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ έβγαζε ψεύτες τους αθλητές
Ο αντιπρόεδρος μάλιστα ,πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Γεώργιος Ανατολακης ,όπως αποκαλύφτηκε δεν είχε πατήσει το πόδι του στις συνελεύσεις. 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ 

3 σχόλια:

  1. Οριστε ,εχουν τον λαθρομεταναστη φιλοξενουμενο ,τρωει και πινει και θελει να βιασει και τις αθλητριες...ρε σαρια θελει αυτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΧΟΛΕΡΑ? Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΜΑΣ? ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ? ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ .ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.