Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ: ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 25ΧΡΟΝΗΣ!

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΧΟΥΝ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ 25ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ!

συνεισφέρετε νέο άρθρο | στείλτε το άρθρο με e-mail

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες | συζήτηση πάνω σε αυτό το αρθρο
1464056
Άλλη μια δολοφονία από/εξαιτίας των μπάτσων
από κάποιος... 9:08, Σάββατο 30 Μαρτίου 2013
Δολοφονία 25χρονης από/εξαιτίας των μπάτσων (από καθεστωτικά - σημαντικό να μείνει στα τοπικά) Τα καθεστωτικά έχουν περάσει την είδηση στα ψιλά ενώ για παράσειγμα ο ρουφιάνος έχει πρώτη είδηση με το τι έπαθε ο κακόμοιρος φρουρός στα Τρίκαλα που ήταν η δουλειά του και πουθενά αυτή την είδηση σοκ.
Κατά την διάρκεια καταδίωξης ληστών από μπάτσους, εξαιτίας ανταλλαγής πυροβολισμών, μία κοπέλα 25 χρονών δολοφονήθηκε είτε από τους μπάτσους  είτε από την ηλιθιότητα τους να ξεκινήσουν μάχη διακυνδυνεύοντας τις ζωές περαστικών. Το τραγικό και συνάμα εξοργιστικό γεγονός έγινε στα Ίσθμια, στο δρόμο για την Επίδαυρο ενώ η 25χρονη περνούσε με το όχημά της από το συγκεκριμένο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.