Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΡΟΖ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ.

Με ροζ σαμπάνια σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της χώρας υποδέχθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης την έλευση της Σαρακοστής. Μαζί με τη σύζυγό του Δάφνη ταξίδεψαν στη Μεσσηνία και πέρασαν το τριήμερο στο εντυπωσιακό Costa Navarino. Τους συνόδευσαν ο αδελφός του με τη σύζυγό του, αλλά και οι δύο αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς.

Ο Κώστας Σημίτης προσπάθησε να κινηθεί διακριτικά στους μεγάλους κοινόχρηστους χώρους της ξενοδοχειακής μονάδας, αλλά έγινε αντιληπτός από τους υπόλοιπους ενοίκους από την πρώτη κιόλας ημέρα. Ο πρώην πρωθυπουργός περπάτησε με τη σύζυγό του πολλές φορές στην «αγορά» του ξενοδοχείου και κάθε φορά που γινόταν αντιληπτός από τους Έλληνες πελάτες ακούγονταν χαμηλόφωνα σχόλια για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και την εποχή της κυβέρνησής του.

Σε αυτό το κλίμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ενοίκους, βλέποντας τον Κώστα Σημίτη να περνάει από μπροστά του, φώναξε: «Πρόεδρε, μου δίνεις το τηλέφωνο του Άκη (Τσοχατζόπουλου);». Ο Κώστας Σημίτης απάντησε με ένα διακριτικό μειδίαμα χωρίς να ανοίξει συζήτηση μαζί του και, όπως μας περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, αν και βρισκόταν σε κάποια απόσταση από τον συγκεκριμένο ένοικο, φάνηκε ότι άκουσε τα λόγια του.

Πηγή: realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.