Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΝΕΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΜΠΕΚΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ . ΝΑ ΤΟΝ ΧAIΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ
Απο newsbomb.gr
Μπουτάρης : "Μεγάλος ηγέτης ο Κεμάλ"-"Δεν υφίσταται ο όρος Βόρειος Ήπειρος"
Καλεσμένος του Μανώλη Κοττάκη και της εκπομπής "Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ" ήταν ο κ. Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος συνέχισε τα... ανοίγματα προς τη γείτονα λέγοντας ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που «γεννήθηκε η τουρκική δημοκρατία» και τόνισε ότι προτιμά να λέει την Κωνσταντινούπολη επισήμως Ιστανμπούλ και ανεπισήμως Πόλη.
Ερωτηθείς για τον Κεμάλ Ατατούρκ και τα ωραία λόγια που εκφράζει συνεχώς για αυτόν υποστήριξε πως "Ο Κεμάλ ήταν ένας πολύ μεγάλος ηγέτης της Θεσσαλονίκης.

«Υπάρχουν πολλοί Τούρκοι πρόσφυγες που θεωρούν τα Γιαννιτσά και πολλές άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας σαν δεύτερο σπίτι τους, σαν τη μητέρα γη. Εγώ δεν είπα να ξεχάσουμε τις γενοκτονίες. Αλλά πάει πέρασε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. Το να κρατάμε μίσος με τους Τούρκους είναι βλακώδες!
Όσον αφορά το τούρκικο σήριαλ και τα δημοσιεύματα που υπήρξαν για δική μου συμμετοχή σε αυτό θα ήθελα να πω πως αυτό που με ενδιέφερε ήταν η προβολή της Θεσσαλονίκης μας με κάθε τρόπο. Εγώ απλά ήπια καφέ με τους πρωταγωνιστές του σήριαλ» σχολίασε ο Μπουτάρης.
"Ο Μπουτάρης λίγο αργότερα σχολίασε και τη σχέση του με τους Έλληνες πολίτες.
"Δεν έχουν να χωρίσω τίποτα με τους Έλληνες. Οι Έλληνες έχουν να χωρίσουν μαζί μου" δήλωσε με ύφος ο κ. Μπουτάρης...
Ο Κ. Μπουτάρης έπιασε στο στόμα του και την Βόρειο Ήπειρο...
«Δεν υφίσταται ο όρος Βόρειος Ήπειρος. Απλά ικανοποιείται το δικό μας αίσθημα. Δεν είναι επίσημος όρος. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν εγώ αποκαλούσα τα Σκόπια με τον όρο Μακεδονία. Θα με κρεμούσαν ανάποδα ναι ή όχι;» σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Όσον αφορά τους τοξικομανείς σχολίασε πως είναι υποχρέωση του κάθε δήμου να μοιράζει προφυλακτικά και σύριγγες σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες.
Επίσης δήλωσε πως ο ίδιος ξεφούσκωνε τα λάστιχα των αυτοκινήτων που πάρκαραν παράνομα στην πόλη μέχρι να καταλάβει κάποια θέση στη δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.