Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΧΑΙΡΕΤΩΝΤΑΣ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ".(ΒΙΝΤΕΟ)


ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ
Τον γύρο της Ελλάδος κάνει το βίντεο του χθεσινού αγώνα της Αστραπής με το Λιμνοχώρι (5-1), για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Αιτία ο πανηγυρισμός του ποδοσφαιριστή της Αστραπής, Σπύρου Σουγλέρη αλά Κατίδη που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.
Σε δήλωσή του στο patragoal, ο Σουγλέρης, εξήγησε την στάση του. “Καταρχήν, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο πανηγυρισμός αυτός δεν είναι ναζιστικός. Είναι αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός και πολλοί δεν το ξέρουν. Με την χθεσινή μου κίνηση, ήθελα να εκφράσω την συμπαράστασή μου προς ένα 20χρονο παιδί που μια ολόκληρη Ελλάδα έπεσε πάνω, χωρίς να έχει κάνει κάτι και χωρίς καν να ακουστεί η άποψή του. Ήθελαν να βγάλουν το άχτι τους πάνω του. Ζούμε σε μια χούντα. Από την στιγμή που τιμωρούν ένα παιδί που χωρίς καν να δικαιολογηθεί δεν είναι δημοκρατία αλλά ναζισμός. Υποστήριξη στον παίκτη ήταν αυτό που έκανα και σε έναν παίκτη που τον πάω. Δεν είναι ένδειξη ως προς τις πολιτικές μου απόψεις”, τόνισε αρχικά για να προσθέσει. “Δε φοβάμαι. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Αν ξέρει ο καθένας τι ισχύει αυτός ο χαιρετισμός, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλιώς χαιρετούσαν οι ναζί και αλλιώς οι Αρχαίοι Έλληνες”.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :http://www.dailymotion.com/video/xygu94_dete-gr-anag-1_sport#from=embediframe

www.MadatoForos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.