Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

Και οι Εβραίοι της Estee Lauder εναντίον της Χρυσής Αυγής


ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ - ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΕSTEE LAUDER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
Απο eglimatikotita.gr
«Μιλούν σαν ναζί, φέρονται σαν Ναζί, είναι Ναζί», δήλωσε για τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ο συνιδρυτής της εταιρίας καλλυντικών Estee Lauder και πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου, Ρόναλντ Λόντερ. Αυτή η φράση ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει εντάσεις στην Χρυσή Αυγή, το γραφείο της οποίας που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη ανήρτησε στην ιστοσελίδα του την εξής ανακοίνωση: «Πρέπει να μποϋκοτάρουμε τα προϊόντα της Estee Lauder, εξαιτίας εχθρικής επίθεσης του μονοπωλίου, κατά της ελληνικής κυριαρχίας, της ελευθερίας και των συμφερόντων».
Όπως αναφέρουν οι Jewish Times,
ο Λόντερ μίλησε στις 17 Μαρτίου σε τελετή μνήμης για την εβραϊκή κοινότητα, καλώντας την Ελλάδα να αποκτήσει πιο σκληρή στάση απέναντι στην Χρυσή Αυγή.
 Ωστόσο, αυτό θεωρήθηκε από τα στελέχη του κινήματος ότι αποτελεί παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα της χώρας και απάντησε πως: «ένας φορέας που δεν είναι ελληνικός και δεν συμβάλει στην ελληνική ευημερία απαιτεί από τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμάρα, να απαγορεύσει το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα, το οποίο απολαμβάνει έως και 18% υποστήριξης από το εκλογικό σώμα, παρ 'όλα αυτά, στο όνομα της φιλελεύθερης δημοκρατίας.
Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο ισχυρίζεται ότι μιλά εξ ονόματος 5.000 Εβραίων στην Ελλάδα. Γιατί ο Σαμαράς να ενδιαφέρεται περισσότερο για τις απόψεις των 5.000 πιο πολύ από αυτές του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων, αν η Ελλάδα είναι πραγματικά μια δημοκρατία;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.