Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ - ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΚΩ - ΚΑΛΥΜΝΟ - ΣΑΜΟ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ,ΝΑ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ...ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.
ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ....ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση με τους μετανάστες που καθημερινά… καταφτάνουν στα ελληνικά νησιά με τους κατοίκους και τις τοπικές αρχές να απευθύνουν έκκληση στην κυβέρνηση να βρει άμεσα μια λύση για το πρόβλημα.Η νέα ένταση στο νησί ξεκίνησε με αφορμή την απόφαση των αρχών να μεταφερθούν οι μετανάστες, που είχαν βρει καταλύματα σε κεντρικούς δρόμους του νησιού, στο στάδιο του νησιού Ανταγόρας.

Ωστόσο, οι μετανάστες δεν δέχονται σήμερα να μπουν στο γήπεδο το οποίο έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να τους φιλοξενήσει μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διεκπεραίωσης των εγγράφων τους, διαμαρτυρόμενοι για την μεγάλη καθυστέρηση των αρχών.
Έτσι, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι σημειώθηκε ένταση μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών.
Σύμφωνα με τοπικές ιστοσελίδες, οι μετανάστες είχαν κλείσει κεντρικό δρόμο της πόλης και παρεμπόδιζαν τη διέλευση οδηγών και πεζών στην περιοχή.

Μάλιστα, ένας αναγνώστης έστειλε σε ιστοσελίδα το παρακάτω βίντεο από την Κω στο οποίο απεικονίζονται μετανάστες να πετούν μπουκάλια σε διερχόμενα αυτοκίνητα σε κεντρικό δρόμο του νησιού. Ο ίδιος ανέφερε πως οι μετανάστες είχαν κατασκηνώσει σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Βασιλέως Γεωργίου και αρνούνταν να μπουν στο στάδιο, ζητώντα άμεση προώθηση.
Ωστόσο, σε νέες φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε το Associated Press και οι οποίες κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου, απεικονίζονται βίαια επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών στην Κω, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου με σκοπό την μετακίνηση των ανθρώπων αυτών στο γήπεδο του νησιού.
Στις εικόνες απεικονίζονται αστυνομικοί να προσπαθούν να απωθήσουν τους μετανάστες χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες.
Η Daily Mail, στην ιστοσελίδα της οποίας τα επεισόδια την Κω είναι πρώτο θέμα, γράφει ότι οι αστυνομικοί -κάποιοι με πολιτικά- προσπάθησαν να επιβάλλουν την τάξη χρησιμοποιώντας γκλομπ και τρομοκρατώντας τον κόσμο.
«Θέλουμε τα χαρτιά μας για να φύγουμε, θέλουμε να φάμε», φώναζαν οι μετανάστες, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα




Επεισόδια με μετανάστες στην Κάλυμνο! "Έπεσαν" και δυναμίτες!

Σοβαρά επεισόδια στην Κάλυμνο μεταξύ παράνομων μεταναστών και ντόπιων! Ομάδα μετανστών “πολιόρκησε” το λιμεναρχείο Καλύμνου απαιτώντας την μεταφορά τους από το νησί.
Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχο και υπήρξε έντονη αντίδραση από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι αντιπαρατέθηκαν με τους μετανάστες. Σύμφωνα με πληροφορίες για να “αναχαιτίσουν” τους εξαγριωμένους μετανάστες που απαιτούσαν να εισέλθουν στο λιμεναρχείο,κάποιοι ντόποιοι έριξαν τρεις δυναμίτες! Ο θόρυβος της έκρηξης λειτούργησε αποτρεπτικά για τους “θερμόαιμους” μετανάστες.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου από τα κύματα των μεταναστών γίνονται ημέρα με την ημέρα όλο και πιο έντονα. Τα επεισόδια είναι όλο και συχνότερα και κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει αυτή η υποθεση,αφού η ροή των μεταναστών όλο και μεγαλώνει. 
onalert.gr



ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΒΑΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ
Κραυγή Απόγνωσης στέλνουν στο Κράτος των Αθηνών και στον Βουλευτή τους οι Σαμιώτες μέσα απο φωτογραφίες Ντοκουμέντα …Απίστευτο οι λαθρομετανάστες ξεπέρασαν κατά 1,5 τον πληθυσμό του νησιού και οι κρατούντες λιάζονται !
1,5 ΦΟΡΑ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ!!! 
Δηλαδή 85 άτομα μόνο από το Πυθαγόρειο σήμερα και όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ναυτιλίας ΜΟΝΟ για τον μήνα Ιούλιο του 2015 έχουν περάσει στα νησιά του Αιγαίου 54.899 λαθρομετανάστες!!! 
Δηλαδή 1,5 φορά ο πληθυσμός του νομού Σάμου!!! 
Και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα και δεν τολμούν να σηκώσουν ανάστημα ούτε καν για να ζητήσουν ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ με τα άλλα Ευρωπαικά κράτη της Ένωσης… 
-Υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ; 
-Είναι πόλεμος των Τούρκων δουλεμπόρων σε συνεργασία με το Τουρκικό κράτος; 
-Κάποιος πρέπει να απαντήσει με σαφήνεια τι είναι αυτό που ζούμε! 
Δεν γίνεται ένα κράτος να ισοπεδώνεται με αυτόν τον τρόπο και να μην αντιδρά κανείς! 
Το πολιτικό σύστημα ( μαζί και ο Βουλευτής Σάμου) είναι πλέον ανίκανοι να διαχειριστούν ένα τόσο ΜΕΙΖΟΝ Εθνικό ζήτημα και θα πρέπει να πάνε στα σπίτια τους… 
Φτάνει πιά! πηγή :i-samos.gr/ 
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στο Πυθαγόρειο το πρωί της Τρίτης 4 Αυγούστου! 
Ξεπέρασαν κατά 1,5 φορά τον πληθυσμό της Σάμου οι λαθρομετανάστες 2 
Ξεπέρασαν κατά 1,5 φορά τον πληθυσμό της Σάμου οι λαθρομετανάστες 3 
Ξεπέρασαν κατά 1,5 φορά τον πληθυσμό της Σάμου οι λαθρομετανάστες 4 
Ξεπέρασαν κατά 1,5 φορά τον πληθυσμό της Σάμου οι λαθρομετανάστες 5 
hellasforce.com


ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ