Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γίνεται να είσαι πιο εμετικός και από τον Κούλογλου; Γίνεται εάν λέγεσαι Αιβαλιώτης. Δείτε τι δήλωσε το ανθρωπάριο για τους νεκρούς Συναγωνιστές μας.



Η άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας, εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της από την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, φανέρωσε δυστυχώς και την αληθινή φύση διαφόρων τύπων, οι οποίοι -από τα λεγόμενά τους- έδειξαν πόσο χαμηλά μπορούν να πέσουν ορισμένοι από τους εκπροσώπους του ανθρωπίνου είδους. Τα παρακάτω λόγια είναι ενδεικτικά αυτής της κατάντιας: «Να, τα βλέπετε; Σας τα έλεγα εγώ… Είδατε τι έπαθαν οι δυο νέοι που επέλεξαν να πάνε με τους νεοναζί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Τους καθάρισαν. Δεν τους άρεσε ο Καρατζαφέρης, ήθελαν τους νεοναζί. Φάτε την μπανάνα τώρα!!! Όποιος επιλέγει τα άκρα πεθαίνει! Τα έλεγα, τα φώναζα εγώ, αλλά δεν με ακούγατε!!! Θέλετε να κινδυνεύετε και εσείς να σας εκτελέσουν; Πηγαίνετε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά μετά να μην ζητάτε τα ρέστα!!!»
 
Σε ποιον ανήκει το παραπάνω κρεσέντο αθλιότητας και ασέβειας απέναντι στους άνανδρα δολοφονημένους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη; Στον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κώστα Αϊβαλιώτη. Ναι, σε αυτόν που εξευτελίστηκε σ’ όλο το Πανελλήνιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνον ήταν αστράτευτος, αλλά γλίτωσε την θητεία χρησιμοποιώντας πλαστό έγγραφο. Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου υπηρέτησε μόλις για 45 ημέρες για να βγαίνει τώρα και «να πουλά τρέλα», γράφοντας ό,τι απίθανο κατεβάζει η κεφάλα του, όπως π.χ. όταν, πριν από λίγες ημέρες, χωρίς να ντρέπεται έστω και στο ελάχιστο έγραψε τα εξής, θεωρώντας προφανώς ότι απευθύνεται σε ηλίθιους: «Και επειδή κάποιοι επαίρονται ότι πήγαν στρατιώτες αλλά προφανώς λίγα κατάλαβαν εκεί, να πω την προσωπική μου εμπειρία από το Πυροβολικό από την θητεία μου, μου έμειναν ως “ανάμνηση” τέσσερα ράμματα στο χέρι (όταν έκανα στίβο μάχης)»!

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ