Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η "Αυγή" και ο ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι οι Έλληνες έκλεψαν τον πολιτισμό απ' τους μαύρους και τους Εβραίους!




Είναι τόσο μεγάλοι ανθέλληνες αυτοί οι Συριζαίοι, που διέπραξαν το εξής ανήκουστο αίσχος: Στην «Αυγή» της περασμένης Τρίτης 5 Νοεμβρίου 2013 δημοσίευσαν υμνητικό άρθρο για τον διαβόητο Αγγλο-Εβραίο καθηγητή Μάρτιν Μπερνάλ (1937-2013) που «τα τίναξε» στο σπίτι του στην Αγγλία στις 9 του περασμένου Ιουνίου σε ηλικία 76 ετών. Το περισπούδαστο άρθρο της «Αυγής» υπογράφει ο γνωστός κριτικός Τέχνης Νίκος Αξαρλής και είναι σοκαριστικό: Μεταξύ άλλων, υμνείται ο Μπερνάλ γιατί έδωσε αποφασιστικό χτύπημα στον Ελληνικό Εθνικισμό και Ρατσισμό με την διαβόητη Θεωρία του περί «Μαύρης Αθηνάς», σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες έκλεψαν όλον τον υποτιθέμενο πολιτισμό τους από τους Μαύρους της Αφρικής, τους Σημίτες και κυρίως τους Εβραίους!..


Είναι πασίγνωστη η ιστορία της «Μαύρης Αθηνάς» που συνετάραξε πρίν 20 χρόνια τα Αμερικανικά Πανεπιστήμια, με τους Έλληνες καθηγητές απόντες από την επιστημονική διαμάχη, για να μη προσβληθούν οι Εβραίοι και οι Μαύροι. Τελικά, τον Εβραίο Μπερνάλ και τις βρωμερές θεωρίες του ξετίναξε ως επεικώς απαράδεκτες μία άλλη Εβραία, η περίφημη καθηγήτρια Μαίρη Λέφκοβιτς, η οποία και βραβεύτηκε γι’ αυτόν τον λόγο πρίν λίγα χρόνια από το «Ίδρυμα Ωνάση»…

Ήδη στην εισαγωγή του 3τομου έργου του «Μαύρη Αθηνά» (πρωτοεκδόθηκε το 1987) ο Μάρτιν Μπερνάλ γράφει ποιος είναι ο σκοπός του: Να μειώσει την ευρωπαϊκή πολιτισμική αλαζονεία!.. Κι αυτό του μπήκε στο μυαλό μόλις το 1975, όταν σε ηλικία 38 ετών ανακάλυψε τις Εβραϊκές Ρίζες της οικογενείας του!.. Η όλη ενασχόλησή του Εβραίου Μπερνάλ (καθηγητής Κινεζικής Ιστορίας ήταν ο άνθρωπος) με το θέμα της καταγωγής του Αρχαιοελληνικού Πολιτισμού ήταν συνδυασμός του δικού του ασίγαστου μίσους προς τον Ελληνισμό και των άφθονων Εβραϊκών Κεφαλαίων που του χορηγήθηκαν αφειδώς για να πείση το Παγκόσμιο Ακαδημαϊκό Κατεστημένο ότι στην πραγματικότητα οι Έλληνες έκλεψαν τον Πολιτισμό τους από τους Εβραίους και τους Μαύρους. Κατά την αναζήτησή του αυτή εξέτασε τις επαφές μεταξύ των Ελλήνων και των σημιτικών λαών και κατέληξε σε ορισμένα συμπεράσματα που η ιστορική, αρχαιολογική και γλωσσολογική επιστήμη ουδέποτε έχει επικυρώσει. Ο Bernal θεωρεί ότι το 25% του λεξιλογίου της ελληνικής γλώσσας είναι σημιτικής καταγωγής, το 25% είναι αιγυπτιακής καταγωγής, επιτρέπει δε ένα ποσοστό 40-50% να έχει ινδοευρωπαϊκή προέλευση. Βασική πεποίθησή του είναι ότι ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός έχει διαμορφωθεί από τον πολιτισμό της Αιγύπτου κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως από τους Χαναανίτες και τους Φοίνικες, αλλά πίσω απ’ όλα αυτά είναι οι Εβραίοι. Κι αυτόν τον άνθρωπο που ακόμη και οι ίδιοι οι Εβραίοι θεωρούν Κορυφαίο Ανθέλληνα, τιμά η «Αυγή» του αγράμματου πλουσιόπαιδου Αλέξη Τσίπρα…. 


Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος"