Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Χρυσαυγιάδα 2015

Στη φωτό από πάνου βλέπετε μια  εκδοχή του πως θα μπορούσε να σφάξει μια χρυσαυγίτισσα, 
τις βουλευτίνες του συριζα!
Όχι από αντικομμουνιστικό μένος αλλά απλώς επειδή δεν θα άντεχε άλλο τα τσόκαρα...  


Μαθαίνω ότι συντρόφισσα βουλευτίνα του συριζα, έκαμε μήνυση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Αρβανίτη, επειδή λέει της έκαμε άσεμνα νοήματα, ότι θα τη σφάξει! Και εντός της ολομέλειας της βο[υ]λής, μάλιστα...

Τώρα βέβαια η συντρόφισσα αντιρατσίστρια, αντιφασίστρια κ.λπ., κ.λπ. δεν διευκρίνισε πως ακριβώς της έδειξε ότι θα την αποκεφάλιζε ο κ. Αρβανίτης.
Όπως, ας πούμε αποκεφάλιζαν οι κομμουνιστές στον εμφύλιο με τα κονσερβοκούτια ή όπως αποκεφαλίζουν σήμερις τα ταξικά αδέρφια των συριζαίων, οι ισλαμιστές με τους σουγιάδες?
Αν και προκειμένου για την εν λόγω βουλευτίνα, ο νους μου πάει σε κάτι τις πιο κινηματογραφικό.
Στο πως έσφαζε τους εραστές της η Σάρον Στόουν στο βασικό ένστικτο.
Καθότι η κυρία διεθνίστρια, μισελληνίστρια και μισοφεμινίστρια, είναι και ηθοποιός. Σε σήριαλ της κακιάς ώρας βέβαια, αλλά τι να κάνουμε? Δεν μπορούμε όλες να είμαστε σαν τη Σάρον Στόουν...
 
Υπό κανονικές συνθήκες και με δεδομένο το ότι η κυρία Ταδοπούλου είναι γνωστή στο πανελλήνιον για το κοινοβουλευτικό έργο της, στον τομέα της χαρτοκοπτικής/ανθοδετικής, θα έλεγα πως βρήκε αυτόν τον πολύ θεατρικό τρόπο για να την δείξουν στις τηλεοράσεις [ως βουλευτίνα βεβαίως-βεβαίως, διότι σε ρόλους τσόκαρου την έχουν ξαναματαδείξει]
Οι καιροί όμως είναι πονηροί κι επειδή έχουν δει πολλά τα ματάκια μας, συλλογιέμαι ότι εδώ παίζει κάτι άλλο...
Η μαντάμ δηλαδή δεν δημιούργησε θέμα απλώς και μόνο για να την ακούσουν οι εκλεκτοί ψηφοφόροι της αλλά επειδή ήδη δρομολογείται η επανάληψις των γνωστών επεισοδίων της σειράς "Χρυσαυγιάδα", με νέο καστ και νέους σεναριογράφους.
Χρυσαυγιάδα 2015!
Διότι έρχονται δύσκολες μέρες και λόγω ελλείψεως άρτου, τουλάχιστον να προσφερθούν στο ποπολο θεάματα. Γι αυτό άλλωστε επελέγη και μία "ηθοποιός". Τριτοκλασάτη βέβαια αλλά πάντως ηθοποιός. Άλλωστε το κασέ της Σάρον Στόουν είναι πολύ ψηλό και τώρα με αυτά τa "brussels group", δεν υπάρχουν φράγκα για ξόδεμα...Θα σας έβανα φωτογραφία της κυρίας συντρόφισσας Ταδοπούλου αλλά δεν θέλω να σας τρομάζω.
Δείτε καλύτερα αυτό, έστω και λογοκριμένο...Αν δεν γνωρίζετε την κ. συντρόφισσα που είχε την τιμή να ξεκινήσει τα νέα επεισόδια της χρυσαυγιάδας 2015, δεν χάνετε και τίποτα. Ούτε κι εγώ θέλω να τη γνωρίσω.
Διότι μπορεί μεν να έχει προσφέρει σημαντικότατο κοινοβουλευτικό έργο σε ζητήματα κομμωτικής/ονυχοπλαστικήςαλλά αυτό δεν παναπεί ότι θα την κάνουμε και πιο διάσημη. Φτάνει που την γνωρίζουν οι δυσλεκτικοί του φέησμπουκ και την έχουν κάμει Θεά [που θα λεγε και γνωστός δήμαρχος της Αττικής]

Το ζήτημα δεν είναι το αν προσπάθησε να βγει στην τηλεοπτική επιφάνεια η πάσα μία "καρακαλτάκα" αλλά το πως σκοπεύει να χειριστεί επικοινωνιακά το καθεστώς, την δίκη της Χρυσής Αυγής.  

Οι γαλαζοπράσινοι συμμορίτες κατόρθωσαν να περάσουν κάτω από τη μύτη των τηλεορασόπληκτων μαζών οικονομικά μέτρα απίστευτης αγριότητας, ρίχνοντας στις τηλεοπτικές αρένες τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.  Απάνω στην κυνηγετική καραμπίνα του κ. Κασιδιάρη και στον αρχαιοελληνικό χαιρετισμό του κ. Μιχαλολιάκου, παίχτηκαν συμφέροντα δισεκατομμυρίων ευρώ.
Την ίδια ώρα που το χαυνωμένο τηλεπόπολο  παρακολουθούσε σε φωτομονταρισμένα φιλμάκια τις υποτιθέμενες εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής, οι σαμαροβενιζέλοι του πέρναγαν τις διαδοχικές αυξήσεις του ΦΠΑ, τη φορολόγηση από το πρώτο ευρώ, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, τις αυτοκτονίες και τα λουκέτα.

Η συνταγή είναι γνωστή από τον καιρό του Νέρωνα και θα επαναληφθεί ακόμα μια φορά στην παγκόσμια ιστορία της μαζικής εξαπάτησης. Οι εντολοδόχοι των ευρωαμερικανοσιωνιστικών κογκλάβιων πρόκειται να περάσουν μέτρα και παράμετρα, που ουσιαστικά θα εκμηδενίσουν τον Ελληνικό λαό. Πέραν από τις δυσβάστακτες οικονομικές αφαιμάξεις, τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει με τα αφεντικά της οικουμένης προβλέπουν απόλυτη εξαφάνιση της Ελληνικής παιδείας, του Ελληνικού πολιτισμού και του Ελληνικού λαού, τόσο σε πολιτισμικό, όσο και σε βιολογικό επίπεδο.

Όχι μία λοιπόν αλλά δύο και τρεις χρυσαυγιάδες θα χρειαστούν ώστε να αποκοιμίσουν το πόπολο, ίσαμε την ώρα που θα το αντικαταστήσουν κοιμώμενο...

Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά εμείς οι κοιμώμενοι μελλοθάνατοι δεν θα έχουμε καν την ελπίδα να μας φιλήσει καναςπρίγκηπας και να ξυπνήσωμε από τον θανάσιμο λήθαργο μας. Γιατί δυστυχώς, πρίγκιπες δεν υπάρχουν πια.
Τους πάτησε το τρένο των ευρω-φαντασιώσεων μας και μας έχουν απομείνει μοναχά κάτι τσόκαρα, που δεν κάνουν ούτε για την ασχημομουροβίζιον...     

 http://panusis.blogspot.gr/