Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Σύλληψη Αλβανών διαρρηκτών στην Ημαθία. Αν δεν είναι σεσημασμένοι θα αφεθούν ελεύθεροι!!!




Τελικά αυτοί οι νομοι που υπάρχουν στην Ελλάδα ωθούν όλο και περισσότερούς 
αλλοδαπούς να στραφούν στην παρανομία γιατί γνωρίζουν οτι αν πιαστούν θα αφεθούν ελεύθεροι , άκουσον άκουσον , για να μην υπάρξει συμφόρηση στις φυλακές!!!

Διαβάζουμε απο το έγκυρο Defencenet :


Στη δημιουργία δικογραφίας προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, σε βάρος τριών –ως είθισται- Αλβανών 29,30 και 41 ετών, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Ημαθίας.
Σύμφωνα με το Salonica Press News αυτό που διαπίστωσαν οι αστυνομικοί κατά την έρευνα τους, οι δράστες έμπαιναν και έκλεβαν τα σπίτια την ώρα που οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν και αφού ολοκλήρωναν τη… δουλειά τους, έπαιρναν τα κλειδιά από τα οχήματα των θυμάτων προκειμένου να διαφύγουν και στη συνέχεια πήγαιναν σε άλλα σπίτια για περαιτέρω κλοπές.
Όπως διαπιστώθηκε οι τρεις διαρρήκτες είχαν πραγματοποιήσει με αυτόν τον τρόπο πέντε διαρρήξεις και είχαν αφαιρέσει πέντε αυτοκίνητα. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Εάν οι τρεις Αλβανοί δεν είναι σεσημασμένοι θα αφεθούν ελεύθεροι όπως ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του υπ. ΔΔΑΔΙ για να μην υπάρξει συμφόρηση στις φυλακές. Εάν οι τρεις Αλβανοί ήταν παράνομα στη χώρα πιθανόν να υπάρξει επίπληξη για το παράνομο της παρουσίας τους στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.