Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ

Όλοι μιλάμε για την μεγάλη Κρίση που υφιστάμεθα ως Λαός , για την σκλάβα Ελλάδα του Μνημονίου , την φυλάκιση στους ξένους δανειστές .
Τελικά τι ισχύει ; Μάς έχουν σε ένα σχέδιο εξόντωσης ως Έθνους με πρόσχημα την Οικονομία ; Βρήκαν οι ξένοι την ευκαιρία να εξαγοράσουν ή να διαλύσουν την Χώρα μας και τους Έλληνες ,πατώντας σε ηλίθιους ή προδότες Πολιτικούς ;  Όλοι λίγο-πολύ τα έχουμε ακούσει όλα αυτά .
Έχουμε ακούσει όλοι ότι τις τελευταίες δεκαετίες , ιδιαίτερα μετά την περιβόητη Μεταπολίτευση του 1974 , οι Κυβερνήσεις (Ν.Δ και ΠΑ.ΣΟ.Κ. ) προέβησαν σε μία αλόγιστη εξάρτηση της Ελλάδος από  ξένους δανειστές για να χτίσουν μία επιφανειακή εικόνα ευδαιμονίας.
Ο Καταναλωτισμός έγινε κυρίαρχο δόγμα του Έλληνος πολίτη και αυτό ήταν το κριτήριο πολιτικής επιλογής . Δεν το λέμε μόνο εμείς . «Σε ταΐζω εγώ και εσύ με ψηφίζεις» , έλεγαν οι Βουλευτές μας και εδώ στην Ηλεία .
Παράλληλα , λες και υπάκουαν σε κάποιο σχέδιο ξένων , οι Κυβερνήσεις διέλυσαν την εσωτερική παραγωγή ,τις υγιείς υποδομές της Οικονομίας μας , είτε αποθαρρύνοντας τις επενδύσεις είτε δυσφημώντας και κυνηγώντας το ντόπιο Κεφάλαιο ( υπακούοντας σε λογικές Αριστεράς ή ηλίθιας σοσιαλμανίας ) είτε δημιουργώντας την κυρίαρχη οικονομική Τάξη κρατικοδίαιτων Επιχειρηματιών ( αυτών που πλούτισαν με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και τις κάθε λογής αδιαφανείς προμήθειες ) .
Φτάσαμε λοιπόν σε έναν υπέρογκο και δαπανηρό Δημόσιο Τομέα ,που συχνά τον διοικούν ικανά κομματόσκυλα ή ανίκανα παχυλώς αμειβόμενα ανθρωπάκια . Και έτσι φτάσαμε στο ‘Αμήν ‘,δανειστήκαμε το μέλλον από τα παιδιά μας...
, όσα θα γεννηθούν βέβαια , διότι η Οικονομική Κρίση θα οδηγήσει σε μία σιωπηλή Γενοκτονία : κάποια Ελληνόπουλα ΔΕΝ  θα γεννηθούν ποτέ, διότι οι γονείς τους έχουν ανυπέρβλητα εμπόδια ή κάποιοι νέοι δεν θα οδηγηθούν σε Γάμο .   Αυτό δεν το πέτυχαν ούτε οι τόσοι Κατακτητές της Ελλάδος .
Το εφιαλτικό σενάριο της συνεχούς ανικανότητος των  Κυβερνήσεων στην πρώτη Δεκαετία του 21ου αιώνος (Κυβερνήσεις Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή ) οδηγήθηκε στην κορύφωσή του με την Κυβέρνηση Γ. Α. Παπανδρέου, ενός υβριδικού Πρωθυπουργού : γεννημένος στις ΗΠΑ , πότε θυμάται ότι είναι Έλληνας , πότε οπαδός της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ,πότε κάποιο άλλο ιδεολόγημα …
Κάποια κρυφά και κυρίαρχα Αμερικανοσιωνιστικά λόμπι εκμεταλλεύονται στο διάστημα  2009-2010 την παρουσία Αμερικανοτραφούς ηγέτη στην Ελλάδα για να επιτεθούν στην Ε. Ε. και το Ευρώ , μέσω της Ελλάδος .Το αποτέλεσμα το βλέπετε . Ξέρετε  όλοι τον ρόλο των Οίκων αξιολόγησης ή του Τζωρτζ Σόρος κλπ.
Το καλοκαίρι του 2010 επέβαλε η Βουλή το Μνημόνιο Νο 1 , με υποταγή της Οικονομίας μας σε Ε.Ε. ,Δ.Ν.Τ. και Ε.Κ.Τ. , την  Τρόικα δηλαδή . Έκτοτε , η κατάσταση δεν βελτιώθηκε , για να φτάσουμε στο πρόσφατο επιχειρούμενο «κούρεμα » του Χρέους .
Ο συνδυασμός Ανεργίας , Ύφεσης ,παρουσίας εκατοντάδων χιλιάδων λαθραίων εισβολέων στην Χώρα μας , ψοφοδεούς Ηγεσίας , αλλοτριωμένων ΜΜΕ και συνεχούς χλευασμού καθετί Ελληνικού δημιουργούν άγχος στον κάθε Έλληνα . Πόσο μάλλον στον συνειδητοποιημένο Έλληνα εθνικιστή ,Ελεύθερο (όπως εμείς ) ή εγκλωβισμένο σε Κομματικά μαντριά , δυστυχώς .
Τι πρέπει να κάνουμε ; Βλέπουμε συχνά Καθηγητές , Οικονομολόγους και Οικονομικούς αναλυτές που λειτουργούν σαν Ιατροδικαστές πάνω στο πτώμα της Ελληνικής Οικονομίας (βλέπε Καζάκης , Κασιμάτης ,Βαρουφάκης , Μητρόπουλος κλπ. ) , αλλά δεν μπορούν να γίνουν Ιατροί για την αρρώστια που μας περιβάλλει . Μην πούμε για τις αρλούμπες που κάποιοι διατυπώνουν ,παρόμοιες με αυτές Τριτοκοσμικών ή Κομμουνιστικών λύσεων , που έφεραν δυστυχία σε τόσους Λαούς . Κατά σύμπτωση , αυτοί όλοι υφίστανται αλλεργία με την λέξη «Έθνος» και επιμένουν στην οικονομιστική οπτική της Πραγματικότητος ,όπως έκανε ο Καρλ Μαρξ .
Τι πρέπει να κάνουμε εμείς που βλέπουμε τον εαυτό μας ως μέρος ζωντανό του ιστορικότερου Έθνους στην Υφήλιο ; Μιλώ ως ιστορικός ερευνητής ,διότι ,αν τα κριτήρια διάσωσης του Έθνους μας ήταν τα οικονομικά κριτήρια  , τότε αλίμονο μας . Οι Περσικοί Πόλεμοι δεν θα ήταν Νίκη της Αρετής των φτωχών Ελλήνων  έναντι των πλουσίων Περσών . Ούτε το 1821 , οι πιο μαχητικοί πολεμιστές δεν θα ήταν Σουλιώτες και Μανιάτες ,οι καταγόμενοι από φτωχά κατσάβραχα Έλληνες . Η πείνα δεν θα ήταν η επιλογή των Ελεύθερων Πολιορκημένων στο Μεσολόγγι ,αλλά η σκλαβιά με γεμάτο στομάχι .
Παραθέτω κάποιες πρακτικές λύσεις …
Ας επιδιώξει ο καθένας την Αυτάρκεια όσο γίνεται περισσότερων αγαθών .Όχι ξένους εργάτες στην δούλεψή μας . Ας επιλέξουμε τα Ελληνικά προϊόντα ,ακόμη κι αν είναι λίγα λεπτά του Ευρώ ακριβότερα .Κανείς να μην αγοράζει από λαθραίους ,για να παύσει το Λαθρεμπόριο και το Παρεμπόριο .Ας επιδιώξουμε την γνώση και την καλλιέργεια νέων αγαθών της Ελληνικής Γης ,για να αποφύγουμε την εξάρτηση από τους σπόρους των Πολυεθνικών .Ας αρκούμαστε στην Δωρική λιτότητα ,για να μην υποδουλωθεί το στομάχι και ο νους μας . Ο ένας ας συμπαρίσταται στον άλλον συνέλληνα.
Στο χέρι μας είναι η Αντίσταση στην Κρίση … Μπορούμε…
Ίφιτος Διονυσίου
Εθνική Δράση Ηλείας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.