Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α


Μαθημένο το ΠΑΣΟΚ στην λογοκρισία που ασκoύσε στα ΜΜΕ τα χρόνια της "σοσια-ληστρικής" εξουσία του, τώρα θέλει να επιβάλλει λογοκρισία και στα ΜΜΕ με αφορμή τη χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, με αφιέρωμα στην Χρυσή Αυγή. Και εξέδωσε  ανακοίνωση με την οποία ... καταδικάζει το δημοσιογράφο αλλά και το σταθμό, ζητά δε την παρέμβαση των θεσμοθετημένων οργάνων! Αντί να λένε ευχαριστώ στον Θεό που δεν βρίκσονται όλοι στον Κορυδαλλό και το κόμμα δεν έχει κηρυχθεί στην παρανομία, όπως τα κομμουνιστικά κόμματα στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση τονίζεται:
«Χθες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έκανε την επιλογή να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με εμψυχωτή τον Γιώργο Τράγκα.
"Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για τηλεοπτικό «στήσιμο» σε βάρος της δημοκρατικής νομιμότητας, για πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας. Δεν περιμέναμε ότι η συνεχής διολίσθηση στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και τη μονομέρεια πολλών εκπομπών του ΣΚΑΪ θα έφτανε στο σημείο αυτό. Δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος".
defencenet
Η Χρυσή Αυγή απαντά στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ για τη χθεσινή εκπομπή του Γ. Τράγκα
Το άθλιο απόκομμα της μίζας, της διαφθοράς και της απάτης, που πνέει τα λοίσθια και εξαφανίζεται οριστικά από την πολιτική ζωή της χώρας, ξέσπασε πάλι σε έναν οχετό ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής. Κλαίνε και οδύρονται οι ΠΑΣΟΚοι, γιατί εμφανίστηκαν επιτέλους ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή, βουλευτές του τρίτου κόμματος της χώρας. Αν ήταν ακόμα εξουσία θα είχαν επιβάλει απόλυτη λογοκρισία, αυτοί οι σούπερ-δημοκράτες με τα πάμπερς, τις ροζ βίλες και τα εκατομμύρια της Ζήμενς. Δυστυχώς γι' αυτούς ο ελληνικός λαός τους καταδίκασε στο περιθώριο και η Δικαιοσύνη άρχισε ήδη να στέλνει τα εκλεκτότερα στελέχη τους βαθιά μέσα στον Κορυδαλλό.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.