Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: AΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΝΤΑΣΣΟΥΝ ΣΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ  
newsit
Κατά τη τρίωρη περίπου σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, τέθηκε εκτενώς το θέμα της βίας και των τελευταίων χτυπημάτων, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να δηλώνει πως πρέπει η αντίδραση της κοινωνίας να είναι ομόφωνη σε κάθε μορφή βίας και να καταδικαστεί και το λεγόμενο "φλερτ με τη βία", δείχνοντας έτσι προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του κ. Κουβέλη, ο οποίος δήλωσε πως σύσσωμες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου πρέπει να καταδικάσουν τη βία.

Τα φαινόμενα βίας και τα καθημερινά προβλήματα της πραγματικής οικονομίας συζητήθηκαν στη σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το βασικό θέμα ήταν η αντιμετώπιση των φαινομένων βίας, στα οποία, όπως είπε, πρέπει να υπάρξει ομόθυμη και απόλυτη αντίδραση της κοινωνίας.
Ανέφερε επίσης ότι, ως κοινωνία αντιμετωπίζουμε πέραν της γνωστής βίας, και τη ρατσιστική βία, απέναντι στην οποία τα τρία κόμματα που συγκροτούν την κυβέρνηση έχουν απόλυτη ταύτιση. Και απευθύνουν ανοιχτή πρόκληση σε όλες τις δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου» να αντιμετωπίσουν από κοινού αυτού του είδους τη βία, μέτωπο από το οποίο, όπως προκύπτει από τη δήλωση, αποκλείεται, για προφανείς λόγους, η Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.