Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο "ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ" ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΒΟΡΙΔΗ (ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)  ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΣΟΚΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ . ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ.
Απο Matantoforos
Σαφής υπέρ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη από το βήμα του Κοινοβουλίου.
Ο κ. Βορίδης αφού υποστήριξε πως δεν υπάρχει λόγος να συσταθεί προκαταρκτική επιτροπή για τον κ. Βενιζέλο και έβαλε στο κάδρο των ευθυνών μόνο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
«Δεν είμαστε λαϊκό δικαστήριο, υπηρετούμε την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία» σημείωσε στην ομιλία του ο βουλευτής Αττικής.
Όσο για το θέμα με τον αριθμό των καλπών και το αν θα προσέλθουν να ψηφίσουν οι βουλευτές της πλειοψηφίας υπογράμμισε: «Εμείς τις υπογραφές μας τις τιμάμε», λέγοντας πως η αντιπολίτευση γνωρίζει τι θα ψηφίσουν, έπειτα από την άρνησή τους να υπογράψουν τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητων Ελλήνων – Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.