Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Σπύρος Καρατζαφέρης: Αυτός είναι ο βουλευτής του σύριζα, του οποίου η γυναίκα δουλεύει στην εταιρεία του συμβούλου του πρωθυπουργού.



Εδώ και μέρες ο Σπύρος Καρατζαφέρης μιλούσε για τη γυναίκα ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δουλεύει στην εταιρία του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου. Σήμερα λοιπόν, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα αυτού του βουλευτή.

 Συγκεκριμένα είπε ο κος Καρατζαφέρης: «Μέσα στην εταιρία του κ. Παπασταύρου υπάρχει η γυναίκα ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ποια είναι αυτή η κυρία; Λέγεται Ελένη Νικολαΐδη. Η κ. Νικολαΐδη είναι δικηγόρος, γεννήθηκε το 1971 και έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο νομική. Ποιός είναι όμως ο σύζυγός της; Είναι ο κ. Τατσόπουλος»,είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως φτάνει στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μεγάλη σύμπτωση μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρεται καθόλου στον κ. Παπασταύρου και στα όσα έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας για την εμπλοκή του ονόματός του με την αμαρτωλή Ελβετική τράπεζα και τη λίστα Λαγκάρντ.

ΠΗΓΗ: spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.