Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΚΕ...ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΤΟ ΚΚΕ. ΘΑ "ΑΘΩΩΣΕΙ" ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΛΕΥΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ . 
newsbomb
Υπέρ της παραπομπής του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και του Ευάγγελου Βενιζέλου θα ψηφίσει το ΚΚΕ, προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής η γ.γ. του κόμματος κα. Αλέκα Παπαρήγα.
Αντιθέτως, θα ψηφίσει «λευκό» για την πρόταση παραπομπής σε βάρος του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου. Μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας την ομιλία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και τα όσα υποστηρίζει ο κ. Γ. Διώτης, σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η κυρία Παπαρήγα σχολίασε με νόημα:
«Δίνουν την εντύπωση ότι χρησιμοποιούν επιπόλαια και κουτά επιχειρήματα και λες καλά είναι τόσο επιπόλαιοι; Και τίθεται ένα ερώτημα. Μήπως δεν είναι τόσο επιπόλαιοι και μήπως αποφάσισαν να συγκαλύψουν πολύ σοβαρά πράγματα, ενδεχομένως όχι για προσωπικά συμφέροντα; Μήπως εκβιάζονται, μήπως εξαρτώνται και δίνουν την αίσθηση τόσο επιπόλαιων ανθρώπων; Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα στη Βουλή; Το πράγμα είναι μάλλον πολύ σοβαρότερο», κατέληξε η κυρία Παπαρήγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.