Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Σοκ: Συμμορία ισλαμιστών λαθροεισβολέων βασάνιζε, βίαζε και εξέδιδε 11χρονη! Συνένοχα τα αριστερά αποβράσματα που τους επιτρέπουν να μολύνουν με την παρουσία τους την Ευρώπη.

 
 
Το σημάδι του βιαστή του θα έχει πάντα πάνω του ένα ανήλικο κορίτσι στη Βρετανία, ο οποίος του χάραξε το γράμμα «Μ» από το όνομά του «Μοχάμεντ».
 
Σκηνές φρίκης ζωντάνεψαν σε δικαστήριο της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια της δίκης μιας συμμορίας μουσουλμάνων παιδεραστών-δουλεμπόρων. Στο εδώλιο κάθονταν επτά Πακιστανοί και δύο Βορειοαφρικανοί, αντιμέτωποι με 79 κατηγορίες βιασμού ανηλίκου, εμπορίας σαρκός και παιδικής πορνείας. Τα θύματα ήταν έξι ανήλικα κορίτσια από τη Βρετανία.

Η ιστορία που συγκλόνισε δικαστές και ενόρκους ήταν αυτή της 11χρονης. Το κορίτσι πούλησε στον 38χρονο Αιγύπτιο Μοχάμεντ Καράρ ένας άγνωστος άνδρας, μετά τα ενδέκατά του γενέθλια. Αφού την κακοποίησε σεξουαλικά ο ίδιος, την ενοικίαζε σε άλλους παιδεραστές σε όλη τη Βρετανία, με αντίτιμο 600 λίρες την ώρα. Η ανήλικη βιαζόταν κατά συρροή επί χρόνια από ομάδες αντρών, που την υπέβαλαν σε «σεξουαλικά βασανιστήρια», όπως είπε η ίδια στο δικαστήριο.


Το κορίτσι θυμόταν ότι στην αρχή ο 38χρονος ήθελε να την ηρεμήσει δίνοντάς της γλυκά και βαριά ναρκωτικά, όμως στη συνέχεια άρχισε να τη χτυπά βάναυσα και να τη βιάζει.

«Τη θεωρούσε ιδιοκτησία του. Δεν έδειχνε καμία τύψη. Αν τολμούσε να του αντισταθεί, τη χτυπούσε», είπε κατήγορος στο δικαστήριο.

«Τη σημάδεψε για να φαίνεται ότι του ανήκει και να σιγουρευτεί ότι το βλέπουν και οι άλλοι. Όταν το κορίτσι έγινε 12 ετών, ο 38χρονος τη «δάνεισε» στον αδελφό του, που τη βίασε και αυτός. Το κορίτσι περιέγραψε τα δύο αδέλφια σαν «αρρωστημένα τέρατα του σεξ». Ο Αιγύπτιος τη σημάδεψε στον αριστερό της γλουτό με το αρχικό γράμμα του ονόματός του, χρησιμοποιώντας ένα πυρωμένο κοριτσίστικο τσιμπιδάκι.

Από τότε και μετά το κορίτσι νοικιαζόταν σε ομάδες ανδρών, που τη βίαζαν, ενώ πολλές φορές της έκαναν ενέσεις ηρωίνης για να κάνει ό,τι της ζητούσαν.

Πριν ακόμα μπει στα 13, το κορίτσι έμεινε έγκυος από τον Καράρ. Όταν του το είπε, αυτός την «έσπασε στο ξύλο» και την υποχρέωσε σε παράνομη έκτρωση, που έγινε με ένα βελονάκι πλεξίματος.

Παρόλα τα μαρτύριά της, η ανήλικη κοπέλα πίστευε αφελώς ότι ο 38χρονος την αγαπούσε και μόλις γινόταν 16 θα την παντρευόταν.

Η δίκη συνεχίζεται.
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

3 σχόλια:

  1. Αυτός είναι ο πολυπολιτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γδάρσιμο στους πούστηδες τους άθεους βρωμιάρηδες που προσκυνούν το Ευαγγέλιο του μίσους το Κοράνι τους. Ξεβράκωμα και γδάρσιμο σε λωρίδες των 5 εκατοστών. Να δείτε πως θα κοκκινίσουν και θα ασπρίσουν οι βρωμιαρέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΠΛΑ Η ΚΩΛΟΦΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.