Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ-ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.


ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥΡΟΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Είστε μια κυβέρνηση θλιβερής μειοψηφίας
Κεραυνός εν αιθρία αντηχών την βούληση του Ελληνικού Λαού για Πατρίδα και Ελευθερία, υπήρξε η ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ενώπιον των εθνοπροδοτών της Ελλάδος και του Λαού της.
Η κυβέρνηση των δοσίλογων έχοντας χάσει την δεδηλωμένη, συνεχίζει να προσποιείται ότι «βρέχει» όταν ο Ελληνικός Λαός τους φτύνει. Χρησιμοποιώντας ως ασπίδα την αναλγησία τους και το θράσος τους, προσποιούνται ότι δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα, ενώ εμφανώς ο Λαός τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Κάνουν «δημιουργική» αριθμητική, όπως φτιάξαν και το «πλεόνασμα» με «δημιουργική» λογιστική, αγνοώντας το 10% της Χρυσής Αυγής, στην προσπάθεια τους να συντηρηθούν στην εξουσία. Θεωρούν ότι εφόσον ξεπέρασαν αριθμητικώς και οι δύο μαζί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουν την δεδηλωμένη, όμως η αλήθεια είναι ότι οι φωνές που βρίσκονται ενάντια σε αυτή την άθλια κυβέρνηση μειοψηφίας, είναι μειοψηφούσες και σε ποσοστά και σε ηθικό υπόβαθρο, αφού ο λόγος που στέκονται είναι οι πλασματικές έδρες που τους απέδωσε ο εκλογικός νόμος.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε την ομιλία του καλώντας όλους τους Έλληνες να ρίξουν αυτή την αντεθνική χούντα του Μνημονίου.
Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: «Είχαμε πρόσφατα εκλογές. Είπατε ότι οι εκλογές αυτές είναι δημοψήφισμα. Ε λοιπόν, το δημοψήφισμα έγινε και πήρατε μόνο 31%. Δύο λιγότερα από όσα είχε πάρει ο Κωνσταντίνος στο δήμοψήφισμα του 1974. Φύγετε, είστε επικίνδυνοι για τον τόπο. Και πραγματικά απορώ με αυτή την αριθμητική του καραγκιόζη, που χρησιμοποιείτε. Λέτε 23+8=31. Ποιος σας το είπε αυτό; Ας κατεβαίνατε μαζί, σε ένα κόμμα, για να είστε 31.
Το 8% που ψήφισε Ελιά θα την ψήφιζε αν ήταν με την Νέα Δημοκρατία; Και το 23% που ψήφισε Νέα Δημοκρατία, θα την ψήφιζε αν ήταν με το ΠΑΣΟΚ; Και έπειτα, συγκρίνετε αυτό το 31% με το 27% του ΣΥΡΙΖΑ. Και το 9,5% της Χρυσής Αυγής που είναι; Στα αζήτητα; Εναντίον σας είναι! Και το 6% του ΚΚΕ τι είναι; Κατά της κυβερνήσεως σας είναι. Και το 3,5% των ΑΝΕΛ τι είναι; Εναντίον σας είναι.
Είστε μία θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας που πρέπει να πέσει. Καλώ από το βήμα αυτό, την ώρα αυτή που καταρρέει στην πραγματικότητα το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς σας, τους 536.000 υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες, να δώσουν τον αγώνα τον καλό για να πέσει η αντεθνική σας κυβέρνηση».



http://www.xryshaygh.com/