Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ...(ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΖΗΤΑΓΕ Ο Κ@Λ@Σ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ Η ΚΑΝΕΛΛΗ....ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ...
Ένα απίστευτης οξύτητας επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη Βουλή κατά τη συζήτηση ερώτησης της Λιάνας Κανέλλη για τα παιδιά που λιποθυμούν από πείνα στα σχολεία. 
Κατά τη δευτερολογία του Γιώργου Στύλιου η Λιάνα Κανέλλη τον διέκοπτε και του έλεγε ότι «μου ακουστήκατε ως η Μαρία Αντουανέτα». Ο υφυπουργός Παιδείας προσπαθούσε να εξηγήσει το κυβερνητικό πρόγραμμα για τα φρούτα στα σχολεία και η Λ. Κανέλλη τού έλεγε ότι τα παιδιά πεινούν και εκείνος μιλά για φρούτα στη διατροφή τους σαν να πρόκειται για παντεσπάνι.

Παρεκτράπηκε ο υφυπουργός Παιδείας Γ. Στύλιος κατά τη διάρκεια φραστικού επεισοδίου με τη Λιάνα Κανέλλη Φανερά εκνευρισμένος ο Γ. Στύλιος τής είπε: «Θέλετε Κασιδιάρη, θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη, αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης. Ο Στύλιος δεν θα γίνει Κασιδιάρης» (σ.σ. αναφερόμενος στην τηλεοπτική εκπομπή του καλοκαιριού του 2012). Σε έξαλλη κατάσταση η βουλευτής του ΚΚΕ φώναζε «εγώ τον έκανα Κασιδιάρη; Κασιδιάρης ήταν από μόνος του». «Εγώ πήγα δημοτικό σε ένα ορεινό χωριό στην Άρτα και δεν μεγάλωσα εκεί που μεγαλώσατε εσείς» είπε ο Γ. Στύλιος.
Η βουλευτής του ΚΚΕ ζητούσε την παρέμβαση του προεδρείου και φώναζε στον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιάννη Δριβελέγκα ότι πρέπει «να ντρέπεται» που δεν αντιδρά. «Εγώ να ντρέπομαι και όχι εσείς που διακόπτετε;» είπε ο Γ. Δριβελέγκας και απευθυνόμενος στον Γ. Στύλιο ανέφερε: «Και σεις, κύριε υπουργέ, τι εκφράσεις είναι αυτές;». 

Η κα Κανέλλη εξήλθε από την Ολομέλεια της Βουλής πριν ολοκληρώσει την τοποθέτησή του ο Γ. Στύλιος. Βγαίνοντας στον διάδρομο η βουλευτής φώναζε ότι θα φτάσει μέχρι τον πρόεδρο της Βουλής ή και τον πρωθυπουργό αν χρειαστεί, ενώ πήγε και στο γραφείο του πρωθυπουργού που είναι στη Βουλή, λέγοντας ότι θα πάει και στο Μαξίμου.

Λίγα λεπτά μετά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εισήλθε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών δηλώνοντας στήριξη στη βουλευτή του ΚΚΕ. Είπε ότι στη διάσκεψη των προέδρων θα ζητήσει συγγνώμη για αυτά που ακούστηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας και ότι θα το έκανε στη Βουλή, αν δεν είχε τελειώσει η συνεδρίαση.