Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ...ΒΟΡΙΔΗΣ.


Στο ίδιο έργο θεατές οι Έλληνες πολίτες, καθώς εκλογές έρχονται και τα κόμματα προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν πόντους καταγγέλλοντας τον αντίπαλο.
 Στην καταγγελία όμως της ΝΔ για ρουσφετολογικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ, απόφαση την οποία συνυπογράφει και ο κ. Βενιζέλος, διέλαθε της προσοχής ότι αυτός που τις εισηγήθηκε ήταν ο υπουργός Μεταφορών Μ. Βορίδης, προσφάτως μετεγγραφείς στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
 Σημειώνεται ότι ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε το γεγονός μιλώντας στο Mega επισημαίνοντας ότι οι προσλήψεις στα ΕΛΤΑ είναι εποχιακές και έγιναν όπως κάθε χρόνο μέσω ΑΣΕΠ. Απέδωσε δε την ανακοίνωση της ΝΔ σε «εσφαλμένη πληροφόρηση».
 Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Ι. Μιχελάκης καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν πίσω τις ρουσφετολογικές αυτές αποφάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση δηλώνει ότι ως κυβέρνηση δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους.
Η ανακοίνωση του κ. Μιχελάκη έχει εξής:

«Σε νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις - και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου - προχωρά το ΠΑΣΟΚ, αποδεικνύοντας πως, όχι μόνο δεν θέλει να περιορίσει το σπάταλο κράτος, αλλά το διογκώνει για ψηφοθηρικούς λόγους.
Συγκεκριμένα:
Στις 12 Μαρτίου 2012, με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.) 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις (ΚΥΑ 12075 ΕΓΔΕΚΟ 2645/12.03.2012).
Λίγο μόλις αργότερα,στις 23 Μαρτίου 2012, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) ανακοίνωσε, μέσω του ιστοχώρου της, την πρόσληψη 1.000 συνεργατών, καθορίζοντας μάλιστα τη λήξη υποβολής αιτήσεων μόλις στις 28 Απριλίου.
Η Νέα Δημοκρατία καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν πίσω τις ρουσφετολογικές αυτές αποφάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλώνει ότι, ως κυβέρνηση, δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους».

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ:
«Επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή.
 Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει ο πρώτος συγγνώμη από το ΠαΣοΚ εκ μέρους της ΝΔ», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

City Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.