Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΣΙ!! ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ : Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ Γ@ΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Γ@Μ@ΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)



Τους σοκαρισμένους παριστάνουν τα πολιτικά ανδρείκελα και τα δημοσιογραφικά τσιράκια τους από την ομοβροντία του συναγωνιστή Παναγιώταρου στη Βουλή. Εκείνοι που κάνουν πως δεν είδαν και δεν άκουσαν το ηχητικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει την κατάλυση πολιτεύματος από τον δικτάτορα Σαμαρά, θίχτηκαν, επειδή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μίλησε με γλωσσικό ύφος Σαμαρά!

Από το βήμα της Βουλής, ο συναγωνιστής Παναγιώταρος κατακεραύνωσε τους ψευτοδημοκράτες και την υποκριτική τους ευαισθησία. Ο ανεκδιήγητος προεδρεύων, Γ. Τραγάκης, επιχείρησε να φιμώσει τη φωνή της αλήθειας, λέγοντας προς τον βουλευτή ότι τελείωσε ο χρόνος που είχε στη διάθεσή του. Εκφράζοντας τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού τον οποίο εξαπατά σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο, ο Ηλίας Παναγιώταρος υπήρξε καταπέλτης.
Επανέλαβε τα όσα δήλωσε ο Σαμαράς προς δικαστικό παράγοντα, όπως καταγράφονται στη συνομιλία και κατέληξε: «Ο δικός μας χρόνος δεν τελείωσε. Ο δικός σας χρόνος τελείωσε. Δεν θα γ@@@σει ο Σαμαράς την Χρυσή Αυγή. Τελειώσατε»!

http://www.xryshaygh.com/