Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΧΑΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΣΑΜΑΡΑΔΕΣ : ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΣ ΣΤΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Βίντεο από λαθρο προς λάθρο: Μην έρθετε Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία... θα πεινάσετε.(Από προεκλογικό σποτ υποψηφίου της Λέγκας του Βορρά για τις ευρωεκλογές )
Σε αυτό εμφανίζονται μετανάστες από το Πακιστάν, την Αφρική, την Ινδία και άλλες χώρες που καλούν τους συμπατριώτες τους να μην ταξιδέψουν στην Ιταλία γιατί θα… λιμοκτονήσουν.
«Αγαπητοί συμπατριώτες, σας το λέω από καρδιάς: μην έρθετε στην Ιταλία γιατί θα πεινάσετε», λέει ο πρώτος από τους πρωταγωνιστές του βίντεο, για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι που περιγράφουν τις δύσκολες στιγμές που ζουν στη χώρα εξαιτίας της κρίσης.
«Το να έρθει κανείς στην Ιταλία σημαίνει απόγνωση και φτώχια», υποστηρίζει ένας άλλος και ένας τέταρτος αναφέρεται ακόμα και στην Ελλάδα, λέγοντας:
«Η Ιταλία μαζί με την Ισπανία και την Ελλάδα είναι από τις πιο φτωχές χώρες της Ευρώπης».
Ποιο το μήνυμα των αλλοδαπών; «Μην τρέφετε αυταπάτες. Πλέον η Ιταλία δε μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω σε κανέναν. Μην έρθετε εδώ γιατί είστε καταδικασμένοι να πεινάσετε».
Ενώ ένας ακόμα καλεί τους συμπατριώτες του από τη Βόρειο Αφρική να μην πληρώνουν τους διακινητές για να τους μεταφέρουν στις ιταλικές ακτές, γιατί είναι  «δολοφόνοι».
Αμέσως μετά την παρέμβαση των αλλοδαπών που υποστηρίζουν ότι ζουν πολλά χρόνια στην Ιταλία, εμφανίζεται ο υποψήφιος με τη Λέγκα του Βορρά, Άντζελο Τσόκα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι για τους παραπάνω λόγους θέτει την υποψηφιότητά του.
«Το κάνω για να αποτρέψω την παράνομη μετανάστευση», δηλώνει ο Τσόκα και συμπληρώνει ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω από όσα θα έπρεπε να πράξουν οι υπουργοί της ιταλικής κυβέρνησης.



ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ :