Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΝΟΘΕΙΑ!!! Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΒΟΜΒΑ!


Όταν ανέβασα το θέμα: "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ Υπάρχει ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!",  (εδώ) βιάστηκαν τα πληρωμένα τρολακια, να με λοιδωρούν.

Τους επιστρέφω τους χαρακτηρισμούς, μαζί με την ανάρτηση του συναδέλφου δημοσιογράφου ΣΠΥΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑ, που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ πλήρως ΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ!

Πόπη Σουφλή

Ηλεκτρονικά αποτελέσματα mr Βγενόπουλος

 


Δεν είναι λάθη. Είναι Νοθεία!
Είπαμε «ηλεκτρονική» καταμέτρηση αλλά αυτοί δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα Η «ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΓΗ» που δεν συμμετείχε στις εκλογές, ουτε τύπωσε ψηφοδέλτια, ουτε μοίρασε ψηφοδέλτια , έλαβε 303 ψήφους. Ηλεκτρονικά!
   Και το κόμμα των Γκρίζων Λύκων DEP, έλαβε ψήφους σε περιφέρειες που δεν μοίρασε ψηφοδέλτια.
Ήταν ηλεκτρονικό θαύμα του Αλλάχ. 
Και στις δημοτικές εκλογές των Αθηνών, άλλες ψήφους μέτραγαν οι
Εφορευτικές Επιτροπές και άλλες μετρούσε το ηλεκτρονικό σύστημα.
Το ίδιο θαύμα έγινε και στις ευρωεκλογές. Από το πρακτικό της εφορευτικής επιτροπής μέχρι τον μίστερ Βγενόπουλο, «χάθηκαν» 10 ψήφοι της Χρυσής Αυγής στο 1493ο Ε.Τ. Θεσσαλονίκης, 8 ψήφοι της Χρυσής Αυγής και στο 1347ο Ε.Τ. Θεσσαλονίκης, ενώ 5 ψήφοι της Χρυσής Αυγής, «χάθηκαν» από το 2552ο Ε.Τ. Αττικής. 
Για όλα υπάρχει η εύκολη δικαιολογία του «λάθους». 
Λάθος που αποκαλύπτει τη νοθεία, που έγινε τσαπατσούλικα. 
  Και το κορυφαίο. 
Την Κυριακή, 18 Μαΐου, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών και την εταιρεία του κ. Βγενόπουλου, το εκλογικό σώμα ήταν 9.895.356 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι. Την επόμενη Κυριακή 25 Μαΐου οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ήσαν 9.508.315, χωρίς να μεσολαβήσει αναθεώρηση εκλογικών καταλόγων. 


Πολλά προβλήματα στη διεξαγωγή των ευρωεκλογών κατήγγειλε και στη Γαλλία το Εθνικό Μέτωπο που κατηγόρησε την σοσιαλιστική κυβέρνηση ότι «παραποιεί με τους πιο ειδεχθείς τρόπους την ψήφο των Γάλλων» αφού διαπιστώθηκε κατά την έναρξη της ψηφοφορίας ειτε « έλλειψη ψηφοδελτίων του Εθνικού Κόμματος» ή « ύπαρξη ψηφοδελτίων του που δεν αντιστοιχούσαν στην εκλογική περιφέρεια του εκλογικού κέντρου». 
Οι φωτογραφίες όλες είναι από το αρχείο του ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ
Πόπη Σουφλή