Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ : O ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.


ΜΟΝΟ "ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ . ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ .
Απο newsbomb
Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα σε Άγιο Παντελεήμονα και Ευελπίδων
Στην ανακοίνωση γίνεται εκτενής αναφορά για τα επεισόδια που συνέβησαν στον Άγιο Παντελεήμονα και τα δικαστήρια.: «Από τη μια μεριά, η συνεχιζόμενη κυβερνητική ανοχή στα «τάγματα εφόδου» της Χρυσής Αυγής, καθώς και η προκλητική απραξία της αστυνομίας απέναντι στις μαφίες της ηρωίνης και της σωματεμπορίας που δρουν στον Άγιο Παντελεήμονα. Από την άλλη, η πολιτικά χρωματισμένη επίδειξη κατασταλτικής πυγμής, που αυτή τη φορά πήρε τη μορφή της βάναυσης κακοποίησης από αστυνομικούς των συλληφθέντων της αντιφασιστικής μοτοπορείας.

Το αποτέλεσμα είναι η άνοδος του φασισμού, η όξυνση της βίας, η καθημερινή καταπάτηση του περί δικαίου αισθήματος των πολιτών. Δυστυχώς, δεν πιστεύουμε πλέον ότι υπάρχει οποιοσδήποτε στην κυβέρνηση με τη στοιχειώδη σωφροσύνη για να αντιληφθεί ότι οι πολιτικές τύπου Βαϊμάρης εν τέλει θα στραφούν εναντίον των ίδιων των εμπνευστών τους. Απάντηση στο Μνημόνιο και το νεοφασισμό είναι η μαζική ειρηνική δράση του λαού και όχι ατελέσφορες και αδιέξοδες πρακτικές. Είναι ώρα να κινητοποιηθούν από κοινού όλες οι δυνάμεις της Αριστεράς, των συνδικάτων και των κινημάτων για να σταματήσουν τη συνεχιζόμενη διολίσθηση της κοινωνίας στη βαρβαρότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.