Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Τσίπρας προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε μας, γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή!




Μεγαλεία, όχι στη… Γαλλία, αλλά εκεί παραδίπλα στη Γερμανία, για τον Αλέξη Τσίπρα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην αιχμή του δόρατος των διεθνών τοκογλύφων, ο Αλέκος μίλησε στο συνέδριο του Ιδρύματος Zeit – Stiftung της καθεστωτικής εφημερίδας Die Zeit (γνωστής για τον ανθελληνικό της οίστρο), στο Αμβούργο, με θέμα: «Θα μπορούσε η Ευρώπη να επιβιώσει χωρίς την Ελλάδα;». Και βέβαια, ο Αλέκος έπιασε το σφυγμό των καθεστωτικών διοργανωτών του συνεδρίου και των ακροατών του (των εντός αλλά κυρίως των εκτός της αιθούσης – δηλαδή των διεθνών τοκογλύφων που παρακολουθούν τις κινήσεις και τα λεγόμενά του για να δουν αν τους κάνει για… σωτήρας) κι έριξε στο τραπέζι το μεγάλο του όπλο: τον φόβο και τον τρόμο του διεθνούς συστήματος εξαθλίωσης των Ελλήνων, την Χρυσή Αυγή! Με λίγα λόγια, ο πονηράκιας Αλέκος τους είπε στα ίσια: Βοηθάτε τον… αόμματο, γιατί έρχεται η Χρυσή Αυγή και τότε καταστραφήκαμε, κι εσείς που θα χάσετε το παραδάκι από τη στυγνή εκμετάλλευση των ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών (πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.τ.λ.) που έχετε στα σκαριά, κι εμείς που σας υπηρετούμε αγόγγυστα 38 συναπτά έτη. Ιδού, λοιπόν, τι είπε ο Τσίπρας και τα συμπεράσματα δικά σας:   


«Το Μνημόνιο είναι το ισοδύναμο της Συνθήκης των Βερσαλλιών ή του μεταπολεμικού σχεδίου Μοργκεντάου. Η οικονομική πολιτική που εφαρμόζουμε στην Ελλάδα είναι η πολιτική του Χούβερ στις ΗΠΑ και του καγκελαρίου Μπρύνινγκ στη Γερμανία του 1930-33.  Και γνωρίζετε πολύ καλά, από τη δική σας εμπειρία, που οδηγούν αυτές οι πολιτικές.
Ήδη βιώνουμε με τραγικό τρόπο τη μεταφορά της κρίσης στην ίδια τη δημοκρατία.
Για πρώτη φορά από το 1974, η χώρα μου βιώνει τον πραγματικό κίνδυνο εκφυλισμού της Δημοκρατίας.
Η λιτότητα ματώνει τη Δημοκρατία. Και λειτουργεί ως επωαστήρας του νεο-ναζισμού. Έχει, κάνει την κοινωνία ευάλωτη στην πολιτική δημαγωγία, τον εθνικισμό και στα μηνύματα μίσους και οργής. Για πρώτη φορά, νεο-ναζιστική οργάνωση μπήκε στη Βουλή και αυξάνει επικίνδυνα την επιρροή της σε λαϊκά στρώματα. Τα τάγματα εφόδου της, έχουν ήδη εμφανιστεί στους δρόμους της Αθήνας και των άλλων πόλεων.
Πολλοί επισημαίνουν τον κίνδυνο της Βαϊμαρης για την Ελλάδα.
Αλλά τη Δημοκρατία της Βαϊμαρης εξόντωσαν οι άδικοι και επαχθείς όροι της Συνθήκης των Βερσαλλιών.
Σήμερα η Ευρώπη δεν πρέπει να επαναλάβει το ίδιο λάθος. Η ιστορία μας έχει διδάξει. Μπορούμε και πρέπει να αποτρέψουμε την καταστροφή».
Αντίοχος

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2 σχόλια:

  1. ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΤΣΙΠΡΑ...ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΥΦΟΣ - ΧΟΛΕΡΑ ΣΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ1 Οκτωβρίου 2012 στις 5:26 μ.μ.

    ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΠΟΣΟ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΦΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.