Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ: Πακιστανός παρενόχλησε μέσα σε μια ώρα επτά κορίτσια στην Πρέβεζα!

 ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΜΥΡΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ.
 
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην Πρέβεζα με θύματα επτά κορίτσια ηλικίας από 17 έως 20 χρονών περίπου και θύτη έναν Πακιστανό ο οποίος αποδείχτηκε ότι και ψεύτης ήταν αλλά και προσπάθησε να ενοχοποιήσει τα κορίτσια για να καλύψει την σεξουαλική λεκτική παρενόχληση που τους έκανε.
Ειδικότερα, ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν  παρενόχλησε λεκτικά με σεξουαλικά υπονοούμενα τις κοπέλες και στην συνέχεια άρχισε να φωνάζει ότι του είχαν κλέψει 300 ευρώ. 

Τα κορίτσια έσπευσαν να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ οι γονείς της μιας κοπέλας ενημερώθηκαν ότι προσήχθη στο τμήμα ένας Πακιστανός για τον οποίο είχε γίνει καταγγελία για παρενόχληση εις βάρος ενός ακόμα κοριτσιού λίγο νωρίτερα.

Τα κορίτσια καθώς και οι γονείς και κάποιοι φίλοι των κοριτσιών μίλησαν στο pamepreveza.gr εξηγώντας τι είχε συμβεί το βράδυ της Τετάρτης.

Το περιστατικό
Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τις μαρτυρίες γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν ένας Πακιστανός ακολούθησε μια νεαρή κοπέλα στην οδό Αντιτάνων στην Πρέβεζα και πλησιάζοντας την, την παρενόχλησε με λεκτικά σεξουαλικά υπονοούμενα ενώ δεν δίστασε να προβεί και σε ανήθικες προτάσεις.

Η κοπέλα τρομαγμένη το έβαλε στα πόδια ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνο έναν φίλο της. Ο Πακιστανός την ακολούθησε για λίγο για να εξαφανιστεί όταν εμφανίστηκε ο φίλος της κοπέλας.

Μετά το περιστατικό ο νεαρός και η κοπέλα, η οποία τρομαγμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλουν το γεγονός.

Ο Πακιστανός δεν σταμάτησε εκεί και μετά από λίγη ώρα βρέθηκε στην παραλία της Πρέβεζας όπου "στόχευσε" μια παρέα από τρεις κοπέλες και ένα αγόρι. Πλησίασε την παρέα και απευθυνόμενος στις κοπέλες έκανε ανήθικους χαρακτηρισμούς αδιαφορώντας για την παρουσία του νεαρού που τις συνόδευε και τις παρακλήσεις του να σταματήσει και να φύγει.

Αντ΄αυτού ακολούθησε την παρέα συνεχίζοντας τις λεκτικές παρενοχλήσεις μέχρι που ο νεαρός αναγκάστηκε να τον απωθήσει προκειμένου να σταματήσει, ενώ όλη η παρέα άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί.

Τότε ο Πακιστανός άρχιζε να φωνάζει ότι του έχουν κλέψει 300 ευρώ και τους ακολουθούσε μέχρι ενός σημείου ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών τον άκουσαν να καλεί κάποιον στο τηλέφωνο και να του λέει ότι τον έκλεψαν…

Στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι τον εντοπισμό και την προσαγωγή του Πακιστανού, αυτός δεν έχασε την ευκαιρία και είχε προβεί σε μια ακόμη λεκτική επίσης σεξουαλική παρενόχληση, σε άλλο σημείο της πόλης, εναντίων άλλων τριών κοριτσιών για τις οποίες στην συνέχεια φώναζε στον δρόμο ότι και αυτές του έκλεψαν 300 ευρώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.