Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΛΕΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ...ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΠΡΟΕΔΡΕ;O ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ , ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ. 
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ...
Τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς προανήγγειλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με συνέντευξή του στην εφημερίδα “Real News”.Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού εμφανίζεται έτομος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, και μάλλον πεισμωμένος από το γεγονός ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. έμεινε εκτός Βουλής στις τελευταίες εκλογές. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης διαπιστώνει με νόημα ότι υπάρχει  σήμερα ένα πολιτικό κενό όπως δήλωσε , και σημειώνει την  ιδιαίτερη ανάγκη να δημιουργηθεί “το κόμμα της σύνεσης, που θα απευθύνεται σε σώφρονες αντιμνημονιακούς”.


Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού εξηγεί τη θέση του, στη βάση της ανάγκης ύπαρξης ενός κομματικού σχηματισμού που δεν θα ήταν στείρος αντιμνημονιακός, αλλά ούτε και υποτακτικός στην Ευρώπη. Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζει ότι τυχόν ερχομός τους στην εξουσία δεν θα πρόσθετε τίποτα, ούτε θα άλλαζε κάτι σχετικά με την κοινωνική πραγματικότητα στη χώρα.
“Η στρογγυλοποίηση που παρατηρείται στον λόγο του, θα στείλει κόσμο στα ακραία σχήματα”, είναι η χαρακτηριστική αποστροφή του.

Τμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.