Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

YΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 500. ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ,ΠΟΥ ΤΑ 'ΚΟΝΟΜΗΣΕ Η ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ; Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ;;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ "ΕΧΑΣΕ" ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ;; ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΑΡΑΓΕ;
Aπο iefimerida.gr
Σύμφωνα με την εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής στη λίστα Λαγκάρντ πίσω από την κατάθεση των 500 εκατ. δολαρίων που εμφανίζεται να ανήκουν στην Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι η ιδιωτική υπάλληλος Μαρία Παντελή και ο εργοδότης της Σάμπι Μιονί.
Η Μαρία Παντελή είναι ιδιωτική υπάλληλος και δούλευε σε γραφείο γνωστού επιχειρηματία, του Σάμπι Μιονί...

Ο επιχειρηματίας γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είναι εγκατεστημένος από το 2006 στο Τελ Αβίβ και εμφανίζεται ως διαχειριστής τεραστίων κεφαλαίων. Με δηλώσεις του στο περιοδικό Hot Doc του Κώστα Βαξεβάνη που αποκάλυψε τη λίστα, είχε παραδεχθεί ότι η Μαρία Παντελή ήταν διαχειρίστρια κεφαλαίων του.
Συγχρόνως ως διαχειριστής κεφαλαίων εμφανίζεται και άλλος επώνυμος της λίστας ο Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος είναι δικηγόρος και σήμερα σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.(!!!) Σύμφωνα με τον κ. Μιονί τα κεφάλαια που διαχειριζόταν ήταν απολύτως νόμιμα.
Οπως προκύπτει από την κατάθεση του Γιάννη Καπελέρη το όνομα της Μαρίας παντελή υπήρχε στην αρχική λίστα με τα 10 ονόματα που του παρέδωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Η κυρία Παντελή θα κληθεί σύντομα να καταθέσει για το μυθικό ποσό των 550 εκατ. δολαρίων.
Ας σημειωθεί ότι στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε αναφερθεί σε «τρία ονόματα εβραϊκής καταγωγής» τα οποία τον είχαν εντυπωσιάσει με το μεγάλο ύψος των καταθέσεών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.