Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΦΑΖΑΝΗ.

Αλλιώς τα περίμενε ο Τσίπρας, αλλιώς εξελίσσεται η... ενοποίηση του κόμματός του

Αλλιώς τα έχει οργανώσει ο Αλέξης Τσίπρας, αλλιώς του βγήκαν οι εξελίξεις... Ο λόγος
για την Πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιείται σήμερα στο ΣΕΦ. Ενώ, ο Αλέξης είχε αποφασίσει και δρομολογήσει όλες οι τάσεις του Συνασπισμού, αλλά και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσουν τους υποψηφίους τους σε ενιαία λίστα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ακολούθησε άλλο δρόμο...

Συγκεκριμένα, αποφάσισε το Αριστερό Ρεύμα του οποίου ηγείται να πάει για ξεχωριστή καταγραφή των δυνάμεων του, και να κατεβάσει διαφορετική λίστα.

Έτσι λοιπόν , την ώρα που ο κ. Λαφαζάνης ήταν στο βήμα, ξεκίνησαν παρατεταμένες αποδοκιμασίες και γιουχαϊσματα από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση, αλλά με την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Παράλληλα, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος όπου βρισκόταν εξέφραζε τη διαφωνία για το γεγονός να γίνει ενιαίο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ηλεκτρισμένο κλίμα στην Συνδιάσκεψη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες ώρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.