Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α...


ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" ΥΠΟΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ".
Aπο iefimerida
Σε ανάρτηση ανακοίνωσής της στον ιστότοπο Indymedia, η «Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία» κοινοποίησε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τη βόμβα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.
Η έκρηξη είχε σημειωθεί στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.
Οπως αναφέρεται στην προκήρυξη της οργάνωσης η οποία αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου:

«Η χωροταξία του μέρους (πρόκειται για περιοχή με ελάχιστη κίνηση ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες) μας προσέφερε το πλεονέκτημα να τοποθετήσουμε εκρηκτικό μηχανισμό χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε προειδοποιητικό τηλεφώνημα (που ίσως παρακινούσε τους μπάτσους να απενεργοποιήσουν τον ωρολογιακό μηχανισμό που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε, για να προφυλάξουν τα γραφεία των χρυσαυγιτών συνεργατών και φίλων τους).
Άλλωστε οι σύντροφοι που πυροδότησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό είχαν ελέγξει περιμετρικά τηνπεριοχή εκείνη την ώρα, ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος τυχαίος περαστικός. Όσον αφορά τις ζημιές που προκλήθηκαν στο κατάστημα επιγραφών που βρίσκεται στο ισόγειο, δεν ήταν στις προθέσεις μας καθώς στόχος μας ήταν αποκλειστικά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όμως πρέπει να κάνουμε γνωστό πως όσοι ανέχονται να συστεγάζονται με τους φασίστες μεταφέρουν προβλήματα στην πόρτα τους. Ας ζητήσουν λοιπόν αποζημίωση απ' τους θρασύδειλους νεοναζί γείτονές τους.
Επιλέξαμε να χτυπήσουμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής γιατί πιστεύουμε πως τους φασίστες πρέπει να τους χτυπάς πρώτος πριν σε χτυπήσουν αυτοί. Δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε την εκκόλαψη του φιδιού. Αρνούμαστε την παθητικότητα των δημόσιων καταγγελιών και τον ρόλο του αιώνιου θύματος που δειλιάζει να συγκρουστεί ανοιχτά με τους φασίστες».

1 σχόλιο:

  1. Ρε πισωγλέντηδες της Αναρχικής Αφοδευτικής Ομοβροντίας, εδώ και 39 χρόνια το ίδιο πράγμα κάνετε, 17Ν, ΕΛΑ, Πυρήνες Φωτιάς κλπ., δεν λέτε κάτι καινούργιο, απλώς τώρα ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη και απειλείτε και αυτούς που ψήφισαν δηλαδή περίπου 500000 που μπορεί τώρα να είναι και 1000000. Προσέξτε όμως όταν θα στήνετε ενέδρες, να συγκρατείτε τα παραβιασμένα απο την αράπικη απευθυσμένα σας για να μην έχετε ανάφλεξη των πορδών σας και ανατιναχτείτε.
    Φυσικά για το υβριδιο υπουργού προστασίας λαθρομετανάστη που λέγεται Ένδειας η τρομοκρατική προκήρυξη σας είναι επιβράβευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.