Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ" ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ EΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟ


Γέροντας Άνθιμος ο Αγιορείτης: Η μετάνοια, η πίστη και η Χρυσή Αυγή θα μας σώσουν!
Αποκλειστική συνέντευξη στο Αγιορείτικο Βήμα, της Ορνέλας Ζέφη

Σε μία κρίσιμη για την Ελλάδα περίοδο, που όλα ανατρέπονται και καταρρέουν, ο κόσμος αναρωτιέται συνεχώς για το τι φταίει. Τα καθημερινά ερωτήματα που βασανίζουν τον Έλληνα τα εξής: ποιος μας έφερε σε αυτή την κατάσταση, υπάρχει σωτηρία, τι θα γίνει στη συνέχεια; Πολλοί άνθρωποι μέχρι τώρα, έχουν μιλήσει για την «κατάντια» της Ελλάδας, σήμερα, ο Γέροντας Άνθιμος ο Αγιορείτης δίνει τη δική του εξήγηση αποκλειστικά στο «Αγιορείτικο Βήμα».

«Τι φταίει; Οι κακώς κυβερνώντες φυσικά,  που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο, ούτε ιδανικά. Τι περιμένεις λοιπόν; Έχει γεμίσει ο τόπος πρόστυχους και τοκογλύφους κυβερνόντες! Αίσχος, ο λαός έχει γίνει δούλος, αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους. Έχει φτάσει η κατάσταση σε ακραίο σημείο, αλλά αν μιλάς για πατρίδα σε λένε ρατσιστή!

Φτάσανε ιερείς να λένε ότι στο πρόσωπο του κάθε λαθρομετανάστη που παρανομεί, σκοτώνει και βιάζει, βλέπουν το πρόσωπο του Χριστού, αίσχος!
Δεν είναι όλοι καλοί, μόνο όσοι πιστεύουν στα ιδανικά του Πατέρα μας. Αμ οι άλλοι; Οι μουσουλμάνοι; Αίσχος, τι είναι αυτοί; Ότι πιο αισχρό έχει βγάλει ποτέ η ανθρωπότητα. Αίσχος!!!

Ας προσαρμοστούμε πια στα ιδανικά του πατέρα μας του Χριστού. Να διώξει πια ο λαός τους Σιωνιστές που θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτά που προκαλούν! Ντροπή τους! Αίσχος! Από την άλλη έχουμε και την Ευρώπη! Τι θα μας κάνει η Ευρώπη, πως θα μας σώσει, με την πορνογραφία, την ατιμία και την παρανομία που είναι τα μόνα που μπορούν να μας διδάξουν; Έτσι θα σωθούμε;

Να φύγουν οι δοσίλογοι από την Ελλάδα! Όσοι θέλουν να σωθούν, να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, έτσι  θα κάνουν καλό στον εαυτό τους και στην κοινωνία. Η μετάνοια, η πίστη και η Χρυσή Αυγή θα μας σώσουν.»
xryshaygh.com

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.