Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK :«Έπεσαν μαζικά τα προφίλ βουλευτών της Χρυσής Αυγής»


ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ  ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ
Απο .newsbeast.gr
Για «πρωτοφανή και αναίτια κίνηση λογοκρισίας» από τη διαχείριση του Facebook κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της, καθώς, όπως αναφέρει «έριξε» τα προφίλ όλων των βουλευτών της και δεκάδων συναγωνιστών της.

«Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Επίσης, η Χρυσή Αυγή λέει τα εξής:


«Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η η διαχείριση του Facebook προχώρησε σε μια πρωτοφανή κι αναίτια κίνηση λογοκρισίας, "ρίχνοντας" τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δεκάδων Συναγωνιστών.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη ηλεκτρονική λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτή η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής βέβαια θα πέσει στο κενό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.