Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Α.Ε : ΜΑΥΡΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Άρχισε το πανηγύρι πάνω στο πολιτικό πτώμα του βουλευτή Μεσσηνίας, Αντώνη Σαμαρά
Τον χειρότερο της εφιάλτη βιώνει από την Κυριακή των εκλογών η βρώμικη συμμορία Σαμαρά που κατέπεσε με πάταγο.
Πριν ακόμα αρχίσει να τον αναζητεί η ελεύθερη ελληνική Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσει για την σκευωρία που ενορχήστρωσε εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, πρώτοι τον αναλαμβάνουν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι. Και δεν είναι και λίγοι...
Η βάση της ψοφοδεξίας βράζει με τις μεθοδεύσεις και τα τεράστια προεκλογικά λάθη του βουλευτή Μεσσηνίας και ήδη οι Μητσοτακικοί και Καραμανλικοί ακονίζουν τα μαχαίρια τους.
Η οργή για την κλίκα και δη για τους Μουρούτη, Παπασταύρου και Λαζαρίδη είναι έκδηλη και όλοι οι Νεοδημοκράτες ζητούν το κεφάλι τους επί πίνακι.
Μπορεί ο Σαμαράς με τις γνωστές βρώμικες και υπόγειες διαδρομές να θέλει ακόμα να κρατηθεί στην καρέκλα, αλλά είναι τραγικά μόνος και οι λεμονόκουπες πέφτουν βροχή από παντού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι νεοδημοκράτες δημοσιογράφοι Τζένος και Κουρτάκης που σήμερα το πρωί ούρλιαζαν από την συχνότητα των "Παραπολιτικών" στον Σαμαρά να παραιτηθεί άμεσα γιατί συνεχίζει να ξεφτιλίζει την παράταξη.
Η λαϊκή κατακραυγή για τον προδότη και σκευωρό πολιτικάντη είναι μεγάλη και το μόνο θέμα που τίθεται πια είναι ποιος θα πρωτοπρολάβει να τον θέσει προ των εγκλημάτων του κατά του Συντάγματος και του Πολιτεύματος

Σε άτακτη φυγή ο Βενιζέλος, παραιτείται από την προεδρία του κλεφτοΠΑΣΟΚ - Θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη;
Πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση της πρόθεσης του Ε. Βενιζέλου να ανακοινώσει την παραίτησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Φώφη Γεννηματά και Ανδρέας Λοβέρδος θα διεκδικήσουν την αρχηγία του κόμματος.
Η παραίτηση Βενιζέλου αποτελεί την απόρροια της εκλογικής συντριβής, μετά την κατάρρευση της αντεθνικής συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Είχαμε άλλωστε από καιρό επισημάνει, ότι η πολιτική επιβίωση του ΠΑΣΟΚ συναρτάται από τη Νέα Δημοκρατία και δη τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά.
Όπερ σημαίνει πως το πολιτικό τέλος Βενιζέλου και ΠΑΣΟΚ βρισκόταν σε άμεση εξάρτηση από τις διαθέσεις Σαμαρά και ΝΔ, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται σήμερα.
Απομένει να διαπιστωθεί, εάν ο εμπλεκόμενος σε σωρεία σκανδάλων Ε. Βενιζέλος θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης, όπως προεκλογικά υποσχέθηκε στον Ελληνικό Λαό ο Τσίπρας. Ή μήπως η τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο, όταν ο Ε. Βενιζέλος εκτελούσε χρέη αντιπροέδρου κυβέρνησης και υπουργού των Εξωτερικών, είχε ακριβώς αυτό το περιεχόμενο, δηλαδή μια συμφωνία με μετεκλογική ισχύ;
Όπως για παράδειγμα, την παραίτηση Βενιζέλου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ με αντάλλαγμα την συγκάλυψη των πολιτικών σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται;

http://www.xryshaygh.com/