Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Χάος στην μπανανία της Μέρκελ: Συμμορίες λαθρομεταναστών βιάζουν ομαδικά γερμανίδες στη μέση του δρόμου - “Φταίνε τα θύματα” απαντούν οι αντιρατσιστές
Γράφει ο Αντίοχος
Τα εργατικά χέρια των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών της Γερμανίας, αποδείχθηκαν… μακριά εκτός από «φτηνά» (που προτιμά το κεφάλαιο…). Έτσι, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς… ξεφάντωσαν τα «προσφυγάκια», με τον τρόπο που έχουν μάθει στις πατρίδες τους, όταν βλέπουν έξω γυναίκα ασυνόδευτη! Περίπου 1.000, λοιπόν, έστησαν καρτέρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας και επιτίθονταν σε όποια γυναίκα περνούσε από μπροστά τους, αναγκάζοντας την τοπική αστυνομία να κάνει λόγο για «πρωτοφανείς στα χρονικά εγκληματικές πράξεις».

Μέχρι τώρα, έχουν καταγραφεί ένας βιασμός (ομαδικός φυσικά…) και 90 σεξουαλικές επιθέσεις, που έφταναν μέχρι… ξεβρακώματος για τις άτυχες γυναίκες. Μπροστά στην κατακραυγή, ακόμα και η «μητέρα των προσφύγων», η απαίσια φράου Μέρκελ, αναγκάστηκε να πάρει θέση, χαρακτηρίζοντας τις επιθέσεις «αηδιαστικές».
Οι δε «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», βρίσκονται σε μεγάλη αμηχανία, γιατί οι προστατευόμενοί τους, τους… εκθέτουν. Έτσι, η δήμαρχος της πόλης, κάλεσε τους πολίτες να… μην εξάγουν συμπεράσματα για τους δράστες: «Δεν είναι σωστό να συνδέεται ομάδα που φαίνεται να προέρχεται από τη Βόρειο Αφρική με τους πρόσφυγες».
Όπως κι αν έχει το θέμα, οι Γερμανοί -και κυρίως οι Γερμανίδες- πήραν ένα καλό μαθηματάκι… πολυπολιτισμού και… αφομίωσης, το οποίο μπορεί και να τους βγει σε καλό, για να ξυπνήσουν! Ανάλογα μαθηματάκια, αναμένεται να πάρουν σύντομα και οι λοιποί Ευρωπαίοι και Ευρωπαίες και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
(ΥΓ): Η εικόνα που βλέπετε είναι από το Αφγανιστάν και απεικονίζει μια γυναίκα που κυκλοφορεί στους δρόμους με… πανοπλία (με… «τσίγκινο σωβρακάκι», που ’λεγε και το ανέκδοτο), για να μην την… χερουκλώνουν.
«Αλληλέγγυα δήμαρχος Κολωνίας: Φταίνε τα θύματα για τις επιθέσεις, γιατί δεν διατηρούσαν απόσταση "όσο απλώνεται ένα χέρι" από τους δράστες
Μετά τις πρώτες ώρες αμηχανίας, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» της Γερμανίας πέρασαν στην επίθεση κατά των… θυμάτων των σεξουαλικών και ληστρικών επιθέσεων, από κοντά στα χίλια ξεσαλωμένα «προσφυγάκια», γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολωνίας.
Έτσι, μια αριστερή παλιοπατσαβούρα που τυγχάνει δήμαρχος της πόλης, ονόματι Εριέτα Ρέκερ, έδωσε ειδική συνέντευξη Τύπου για το θέμα κι έριξε την ευθύνη των επιθέσεων στα… θύματα. Κάλεσε δε τις γυναίκες της πόλης της, να υιοθετήσουν έναν… «Κώδικα Συμπεριφοράς» για να αποφευχθούν τέτοια περιστατικά στο μέλλον.
Κι από πού κι ως πού έχουν την ευθύνη τα… θύματα; Διότι, σύμφωνα με το αριστερό παλιοπατσαβούρι, δεν διατηρούσαν απόσταση «όσο απλώνεται το χέρι» από τα «κακόμοιρα» τα «προσφυγάκια», κι έτσι αυτά τις έφταναν όταν άπλωναν τα κουλάδια τους και τις χερούκλωναν!
Τα σχόλια δικά σας…


http://www.xryshaygh.com/