Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ο νέος Ξέρξης


Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εκατομμύρια λαθροεισβολέων συγκεντρώνονται στον Έβρο και στις ακτές της Τουρκίας.
Κάποιοι κάμουν λόγο για 6.000.000 ψυχές, που η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μάχιμοι άνδρες ηλικίας μέχρι 30 ετών.
Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι οι ορδές αυτές θα "περάσουν" τα ανοιχτά ελλαδικά σύνορα, μέσα στο επόμενο εξάμηνο.
Αν προσθέσουμε τώρα σ' αυτούς που πρόκειται να λαθροεισβάλλουν και τους ήδη υπάρχοντες εδώ λαθρεποίκους, σύντομα στην αλβανογρεκία θα κατοικούν περισσότεροι σλαβοαφροασιάτες, παρά Έλληνες.

Ο νέος Ξέρξης δεν θα χρειαστεί καν να στείλει πρέσβεις του για να ζητήσουν Γην και Υδωρ.

 
Ήδη πολύχρωμες και πολυπληθείς ομάδες "αλληλέγγυων" μεταναστολάγνων, μαζεύουν προμήθειες για να υποδεχτούν τους κατακτητές τους, με ανοιχτές τις αγκάλες και με ανοιχτά τα πόδια. 

Στην αρχαία σύγκρουση μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, μεταξύ Δυσης και Ανατολής, μεταξύ πολιτισμού και βαρβαρότητας, ο ξέρξηδες δεν έλειψαν ποτέ.
Οι Λεωνίδες σπανίζουν... 

Ο πάπας ανακοίνωσε στους πιστούς του ότι είναι υποχρεωμένοι να εγκαταστήσουν λαθρέποικους, στα ίδια τους τα σπίτια. Μοναστήρια, εκκλησιές, εκκλησιαστικά ιδρύματα, έχουν λάβει εντολή από τον "αντιπρόσωπο του Θεού", να ανοίξουν τις πύλες τους και να υποδεχτούν τους επερχόμενους αλβανοκογκολέζους, για ατελείωτες πίπες.
Η ηγεσία της δικιάς μας ορθόδοξης εκκλησίας, τηρεί σιγήν πουτάνας, για τις σφαγές χριστιανών από μουσουλμάνους, την ίδια ώρα που ορθόδοξοι παπάδες ψωνίζουν μελαμψούς επιβήτορες στα καμακάδικα της Αγίας Φωτεινής, του πεδίου του Άρεως και της Αγίας Άννης.
Γυμνόστηθες βόρειες διαδηλώνουν υπερ των λαθροεισβολέων και ξανθιές αγάμητες σκίζουν τα ιμάτια τους, προκειμένου να "ανοίξουν" τα σύνορα όλης της Ευρώπης ώστε να εισβάλλουν αμαχητί οι στρατιές του νέου Ξέρξη.
Ολόκληρος ο δυτικός κόσμος μοιάζει να έχει αποτρελαθεί!

Με πρόσχημα τις τάχα μου ενοχές που θα έπρεπε να βασανίζουν τον λευκό άνθρωπο για τους αιώνες της αποικιοκρατίας, τα μεταναστολαγνικά πλήθη προτείνουν μία πρωτοφανή μαζική αυτοκτονία των Ευρωπαίων και του πολιτισμού τους.
Η ρεβάνς των σταυροφοριών του μεσαίωνα, μετατίθεται 10 αιώνες αργότερα.
Οι εκφυλισμένες και γηρασμένες ευρωμάζες, αναζητούν εναγωνίως τον ισλαμικό μεσαίωνα, για να σβησει 10 αιώνες προσπάθειας του λευκού ανθρώπου, να γλιτώσει από τον τρόμο της Κόλασης και από τη φενάκη του Παραδείσου.
Οι αιώνες της Λογικής φαίνεται ότι έπεσαν πολύ βαρείς στους απογόνους του Ντεκάρτ και του Νίτσε. Αυτό που ζητούν πλέον είναι να ξαναγυρίσουν στην κατάσταση που τους ταιριάζει. Στην κατάσταση του μεσαιωνικού δουλοπάροικου.  
Απλώς αντί για επισκόπους θα έχουνε μουλάδες.

Ο νέος Ξέρξης ποντάρει ακριβώς σε αυτή την θανατολαγνεία ενός βιολογικά παρηκμασμένου κόσμου, που επιβεβαιώνει με τον πιο ωμό τρόπο, το πόσο βαθιά είχε ερμηνευσει την ανθρώπινη φυση ο Ντοστογιέφσκυ στν Μεγάλο Ιεροεξαταστή.
Όπως οι υπερήλικες που κοιμούνται στο όρθιο, ως πρόβα θανάτου, έτσι και οι υπερήλικες μάζες της Ευρώπης, αναζητούν το μαστίγο του Αλλαχ, για να απαλλαχθούν από το άγος της αυτονομίας τους.
Οι στρατιές του νέου Ξέρξη έρχονται για να τους λυτρώσουν, από μια ελευθερία που δεν την αξίζουν πια...

Στον αρχαίο πόλεμο μεταξύ ανατολής-δύσης, που άρχισε με την επιδρομή των Υξώς εναντίον της Αιγύπτου, τα επεισόδια επαναλαμβάνονται με αμείλικτη περιοδικότητα.
Και ξέρετε η ώρα της Ιστορίας δεν αναβάλλεται. Ακόμα και η νίκη του Αέτιου εναντίον του Αττίλα, στα καταλαυνικά πεδία, δεν εστάθη ικανή να αποτρέψει την πτώση της Ρώμης.
Ο νέος Ξέρξης έρχεται στην κατάλληλη ιστορική στιγμή.
Δεν υπάρχουν πλέον τείχη στη Βιέννη, ούτε Θεμιστοκλής στη Σαλαμινα.
Ο δρόμος για την βαρβαρόγτητα είναι ανοιχτός, όπως τα σύνορα του κ. Τσίπρα.

Το μόνο που μπορεί να παρηγορήσει τους ελάχιστους εναπομείναντες λευκούς μαχητές, είναι το γεγονός ότι η μπαλάντζα της ιστορίας δεν σταματάει στους Ξέρξηδες.
Κι εκεί που όλα δείχνουν να υποτάσσονται στις στρατιές των βαρβάρων, προβάλλει απάνω από την τάφρο η σκιά ενός Αχιλλέα και ξανά οι βάρβαροι αποσύρονται στις ερήμους και στις στέπες τους.
Η ήττα στο Μαντζικερτ, δεν ήταν η τελευταία λέξη της Ιστορίας. Ακολούθησε η επανάστασις του 1821...   
  http://panusis.blogspot.gr/