Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Τρόμος στην Guardian: “Ανατέλλει η Χρυσή Αυγή, η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη της Ευρώπης”

ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α...
Ο πανικός της ανθελληνικής Guardian αποκαλύφθηκε σε χθεσινό της άρθρο, το οποίο φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο: "Ανατέλλει η Χρυσή Αυγή, η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη της Ευρώπης".

Τους λόγους των υψηλών ποσοστών τα οποία καταγράφει η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις επιχειρεί να αναλύσει σε ρεπορτάζ της η βρεταννική εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι την 21η Σεπτεμβρίου μπορεί να είναι στη θέση του τρίτου κόμματος ή και της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ διαμορφώσουν κυβερνητικό συνασπισμό.


«Η Χρυσή Αυγή είναι η πιο επικίνδυνη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη, καθώς έχει αναπτύξει αντιμνημονιακό λόγο σε μία χώρα που δοκιμάζεται σκληρά από την κρίση τα τελευταία χρόνια και εκμεταλλεύεται την προσφυγική κρίση προκειμένου να αναπτύξει τα ρατσιστικά επιχειρήματά της» επισημαίνεται στο ρεπορτάζ.

«Με το σύνθημα ότι είναι "η μόνη εθνικιστική λύση" οι ακροδεξιοί καταγράφουν ποσοστό από 5,5% έως 7%, την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δίνουν μάχη στήθος με στήθος» σχολιάζει η Guardian.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και η... νηφάλια Φωτεινή Πιπιλή ομολογεί: «Φοβάμαι. Για πρώτη φορά δεν έχουμε καμία εικόνα για το τι θα φέρουν οι εκλογές. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει καλά, και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό για κάθε σοβαρό άνθρωπο».

Ενημερώνουμε τους τρομαγμένους δημοσιογραφίσκους, τα μίσθαρνα όργανα τους συστήματος, τους κλέφτες και τα λαμόγια ότι η Χρυσή Αυγή θα τα πάει εξαιρετικά στις εκλογές της Κυριακής.
Θα είναι τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά, και αν με νέες συνταγματικές εκτροπές και τεχνάσματα της στερήσουν τον ρόλο της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα αναλάβει αυτόν της Εθνικής αντιπολίτευσης ενάντια σε εθνοκτόνα Μνημόνια και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ