Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Η ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ «ΤΣΑΚΙΣΜΑ» ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.Συνεχίζεται η… συμπαράσταση των «αλληλέγγυων» του ΣΥΡΙΖΑ προς τους αναρχοκομμουνιστές της παρακρατικής γιάφκας «Βίλα Αμαλία», δείχνοντας ότι το παρακράτος της… επιθετικής αριστεράς είναι στην ουσία αναπόσπαστο τμήμα και μάλιστα η αιχμή του δόρατος του νομιμοφανούς ΣΥΡΙΖΑ. Σας παραθέτουμε παρακάτω ολόκληρο το κείμενο-πρόκληση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνονθυλεύματος των νοσταλγών του Χότζα και του Τσαουσέσκου, με τον τίτλο «Η Villa Amalias και όλοι εμείς».

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους πολλούς εγκωμιαστικούς χαρακτηρισμούς για τη γιάφκα των τρομοκρατών και στην ανοιχτή απειλή που υπάρχει στον επίλογο («Κι εμείς λέμε να τους τσακίσουμε»), δείγμα του «νόμιμου», «δημοκρατικού» κ.τ.λ. χαρακτήρα του συνονθυλεύματος, που όμως δε βλέπουν οι Σαμαράδες, Δένδιες, Καμμένοι και λοιποί ταγμένοι στην σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων ψοφοδεξιοί, που κατατάσσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο… δημοκρατικό τόξο! Ιδού, λοιπόν, το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τι είναι αυτό που τίθεται όταν εισβάλλουν σε έναν εδώ και 22 χρόνια χώρο κατάληψης, αντιεμπορευματικής δημιουργίας, οχυρό αντιφασισμού και αντιρατσισμού, αντιεξουσιαστικού και ελευθεριακού λόγου και πράξης;

Το σαφές: δε θα σας αφήσουμε να υπάρχετε, ακόμα και στα πιο δικά σας μέρη, δεν ανεχόμαστε την παρουσία σας μιας και είναι ανάχωμα στο άπλωμα του κοινωνικού κανιβαλισμού που θέλουμε να επεκταθεί από το κέντρο της Αθήνας σε όλη τη χώρα.

Η Villa Amalias ήταν και θα είναι το προκεχωρημένο φυλάκιο αντίστασης στο κέντρο του χώρου που εισφέρει εδώ και δεκάδες χρόνια με μεγάλη συνέπεια πόρους στον πόλεμο ενάντια στην κυριαρχία. Γι’ αυτό και χτυπήθηκε.

Στις σημερινές συνθήκες η έκταση των όσο το δυνατόν πιο απελευθερωμένων από εξουσία και καπιταλισμό εκτάσεων στη μητρόπολη είναι ενοχλητική. Οι συναινούντες πρέπει να μην τσιγκλιούνται για τη σιωπή τους από πουθενά.

Η ολοφάνερη συμμαχία τρικομματικής κυβέρνησης και χρυσής αυγής χρειάζεται να εμπεδώνεται και υλικά. Δώσε εναντίωση στην αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ, λάβε τόπο στο κέντρο της Αθήνας. Η ατζέντα των φασιστών θα υπηρετηθεί όσο γίνεται περισσότερο από τη Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε, όρος επιβίωσης του συστήματος είναι η συμμαχία με την ακροδεξιά που φουντώνει από την απελπισία και το “παραπολιτικό” χρήμα. Το έργο, αν θυμόμαστε, έχει ξαναπαιχτεί σε άλλους τόπους και χρόνους.

Όμως το κόστος καταστολής θα αυξηθεί κατακόρυφα γιατί πλέον το κόστος κινητοποίησης θα φτάσει στον πάτο. Όχι γιατί δε θα γίνονται συλλήψεις, βασανισμοί, εισβολές στα αντιεξουσιατικά κοινωνικά κέντρα. Τουναντίον, οι τέτοιες πρακτικές θα αυξηθούν.

Το ζήτημα είναι πως οι πολίτες του κόμματος της δράσης δεν έχουν να χάσουν τίποτα, μιας και γνωρίζουν πως δε θα τους χαριστεί τίποτα ή πώς όσα έχουν, κινδυνεύουν.

Γι ‘αυτό και αυτή τους η κίνηση καταστολής φανερώνει τον πανικό τους. Χτυπούν με λύσσα κομμάτι των μαχόμενων δυνάμεων. Δεν μπορούν να υπηρετήσουν την απίθανη θεωρία τους, των δύο άκρων, μιας και μόνο το ένα (άκρο) ήταν, είναι και θα είναι το πληττόμενο.

Σε αυτόν τον τόπο η αυτοοργάνωση των από κάτω είναι αδίκημα. Η αυτοδιαχείριση ενός εδάφους, η απελευθέρωση του από το κράτος και την αγορά και η κατάσταση Δημοσίου στην οποία περιέρχεται σπέρνει το φόβο στο Σύστημα. Εδώ οι αντιστάσεις πλέον μετατρέπονται σε δυναμικές χωρίς ταβάνι. Ε, και αυτό είναι πρόβλημα τους.

Κατ’ αυτόν τον λόγο η χθεσινή αλητεία δεν πρέπει να περάσει. Η υπεράσπιση της Villa Amalias και όλων των χώρων αντίστασης είναι και καθήκον και δικαίωμα κάθε αξιοπρεπούς ανθρώπου.

Η νεοφιλελεύθερη δικτατορία και οι κανίβαλοι πραίτορες της ακροδεξιάς δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

Κι εμείς λέμε να τους τσακίσουμε».

ΠΗΓΗ: ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.