Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

X.ΠΑΠΠΑΣ : ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ (BINTEO)


ΑΥΤΑ ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΦΥΓΗ.
Απο dexiextrem 
Αυτή τη δήλωση έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων του κόμματος στην πλατεία Καμπάνας στο Αργοστόλι, λέγοντας ότι κάποια στιγμή στη θέση του αγάλματος για τους υποτειθεμενους νεκρούς του Πολυτεχνείου θα στηθεί ο ανδριάντας του Ιωάννη Μεταξά.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν καλύψει με τη σημαία του κόμματος το άγαλμα, ενώ ο Χρήστος Παππά δείχνοντας το άγαλμα το οποίο χαρακτηρισε "καρικατούρα για τους υποτιθέμενους νεκρούς του πολυτεχνείου" είπε:
"Tους πείραξε ότι κάναμε τα γραφεία μας στη πλατεία Kαμπάνας, όπου είναι το άγαλμα του Πολυτεχνείου, που ο θεός να το κάνει άγαλμα.. αυτή η καρικατούρα για τους υποτιθέμενους νεκρούς του πολυτεχνείου.Τους λέμε λοιπόν ότι θα έρθει η ώρα, η ώρα της Χρυσής Αυγής που εδώ θα είναι ο ανδριάντας του Ιωάννη Μεταξά".
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ :




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.