Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Kυβερνήτης του Τέξας : "Να διώξουμε τη Τουρκία από το ΝΑΤΟ. Ισλαμιστές τρομοκράτες οι ηγέτες της"

Ο κυβερνήτης του Τέξας και πιθανός ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τη προεδρία των ΗΠΑ Rick Perry είπε ότι “ίσως ήρθε η ώρα να διώξουμε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ”, και αποκάλεσε τους ηγέτες της χώρας «ισλαμιστές τρομοκράτες».

Ο Perry έκανε αυτά τα σχόλια κατά τη διάρκεια ενός debate που είχε οργανώσει το Fox News στο διαδίκτυο.

Ο συντονιστής Bret Baier αναφερόμενος στη Τουρκία και στο ισλαμικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) έκανε λόγο για αυξανόμενο αριθμό δολοφονιών γυναικών, για τη μείωση της ελευθερίας του Τύπου στη χώρα και την επιδείνωση των σχέσεων με το Ισραήλ και τη Κύπρο από την ώρα που το ΑΚΡ ανέλαβε την εξουσία και ζήτησε από τον Perry,να απαντήσει αν πιστεύει ότι η Τουρκία εξακολουθεί να ανήκει στο ΝΑΤΟ.

"Προφανώς όταν έχεις μια χώρα που κυβερνάται από κάποιους που πολλοί θεωρούν ότι είναι ισλαμιστές τρομοκράτες, όταν βλέπετε αυτό το είδος δραστηριοτήτων κατά των πολιτών τους, τότε ... δεν είναι μόνο χρόνος για να έχουμε μια συζήτηση σχετικά με το αν ανήκουν ή όχι στο ΝΑΤΟ, αλλά ήρθε η ώρα για τις Ηνωμένες Πολιτείες, να μηδενίσουν τη βοήθεια προς αυτούς”.

Ας σημειωθεί ότι ο Rick Perry, έχει ζητήσει να μην διωχθούν οι πεζοναύτες στο βίντεο, που φαίνοτναι να ουρούν πάνω στις σωρούς Αφγανών. Το βίντεο
προκάλεσε σοκ στη Αμερική και το Πεντάγωνο άρχισε έρευνα σε βάρος των 4 στρατιωτών, που αναγνωρίστηκαν.

Ο Perry χαρακτήρισε υπερβολική την αντίδραση της κυβέρνησης θωρώντας ότι «αυτά τα παιδιά έκαναν ένα λάθος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό». Και συμπλήρωσε: «Η ιδέα ότι η κυβέρνηση θα ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον αυτών των νέων ξεπερνά τα όρια».

Μάλιστα ο ίδιος είπε ότι στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο ο στρατηγός Πάτον είχε ουρήσει στο Ρήνο και ο Τσωρτσιλ στη γραμμή Ζογκφριντ για να δείξουν την περιφρόνηση τους στους ναζί.
 
www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.