Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Σπύρος Παπαδόπουλος: Εις υγείαν των κορόιδων.



ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ GOLDEN BOYS ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στάση media», στον ΒΗΜΑ FM 99,5, έδωσε ο γνωστός ηθοποιός, τηλεπαρουσιαστής κ.τ.λ. Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος –παρεμπιπτόντως- είναι και πολύ «ευαίσθητος» ως παλιός αριστερός (μέλος του ακροαριστερού ΕΚΚΕ). Στην συνέντευξή του, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στην υγειά μας», τα τελευταία χρόνια, βλέπει την κρίση ως… ευκαιρία, λέει στα ίσα ότι κάνει τηλεόραση για τα λεφτά και μας διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει την εκπομπή του και φέτος. Ιδού τα κύρια σημεία της συνεντεύξεως:

“Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο της οικονομικής κρίσης;

 «Πιστεύω ότι σε ότι αφορά εμάς η κρίση είναι πρωτίστως ηθική, και είναι μια ευκαιρία λίγο να αλλάξουμε, να καθαρίσει λίγο το μυαλό μας και το μάτι μας. Όντως υπάρχουν τριτοκοσμικοί θεσμοί, τριτοκοσμικές πρακτικές στο πως συναλλασσόμασταν μεταξύ μας, ο καθένας κοιτάει την πάρτη του, σε πάρα πολλές ομάδες τίθενται η μια εναντίον της άλλης και η κυβέρνηση απλώς κάθεται και χαζεύει, διότι πολλές φορές δεν ξέρει τι να κάνει, η όποια κυβέρνηση. Τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί δεν εξαρτώνται από εμάς, εξαρτώνται από πολύ μεγάλα γραφεία και όχι εντός Ελλάδος. Μακάρι να αδράξουμε την ευκαιρία και να γίνουμε καλύτεροι.

Κάνατε τηλεόραση για τα λεφτά;

«Ασφαλώς ναι. Εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις, την τηλεόραση την έκανα μόνο για τα λεφτά.

Θα συνεχίσετε την εκπομπή «Στην υγεία μας»;

«Ναι, βεβαίως».

Πόσα, όμως, είναι τα λεφτά για τα οποία κάνει και θα συνεχίσει να κάνει τηλεόραση ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με τα αριστερά διαπιστευτήρια, και τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός μέσω του ανταποδοτικού τέλους της ΔΕΗ, εφόσον πρόκειται για κρατικό κανάλι; Ψιλοπράγματα! 65 χιλιάδες ευρώ (μόνο!) κοστίζει το κάθε επεισόδιο της σειράς και 15 χιλιαρικάκια (μόνο!) είναι η δική του αμοιβή, για κάθε επεισόδιο. Δεδομένου ότι η εκπομπή παρουσιάζεται κάθε Σάββατο, και κάθε μήνας έχει τέσσερα Σάββατα, ο παρουσιαστής παίρνει 4χ15=60 χιλιάρικα το μήνα (μόνο!). Δεδομένου δε, ότι σύμφωνα με το συμβόλαιό του κάνει κατά μέσο όρο 38 εκπομπές το χρόνο (το καλοκαίρι καααααθεται), εισπράττει συνολικά 38Χ15.000=570.000 ευρώ (μόνο!). Να που πάνε τα λεφτά μας! Να γιατί το «βαρέλι» δεν έχει πάτο! Γιατί είναι σκέτο σουρωτήρι, για να τα κονομάει ο κάθε πρώην αριστεριστής «επαναστάτης»! Κι ότι διαταγές δίνει η τρόϊκα και οι διεθνείς τοκογλύφοι, για «οικονομίες», είναι για όλους εμάς, δεν αφορούν αυτούς τους… επαναστάταρους! Και από την άλλη, αντί να κρύβεται το αριστερό golden boy, βγαίνει και μας λέει ότι η κρίση είναι… ευκαιρία και μας δίνει και συμβουλές «για να γίνουμε καλύτεροι»! Αυτός κι αν είναι ο ορισμός του θράσους!

ΠΗΓΗ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.