Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ

Ο αναπληρωτής Θρησκευμάτων Υπουργός του Ισραήλ Eli Ben-Dahan λέει: "οι Παλαιστίνιοι δεν είναι ανθρώπινα όντα, δεν αξίζουν να ζουν και δεν είναι τίποτα, αλλά ζώα." 
Ποιο ρατσιστικό από αυτό υπάρχει;
Το ΚΙΣ εκφράζει την ικανοποίησή του για την ψήφιση του “αντιρατσιστικού” εκτρώματος
ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ 4/5 ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ...ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.
Πανηγυρική ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΙΣ, με την οποία εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για την τακτοποίηση του επίμονου αιτήματός του –όπως άλλωστε και ολόκληρου του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος- για ψήφιση «αντιρατσιστικού» νόμου, φίμωσης των ελευθέρων φωνών. Ιδού η ανακοίνωση και τα όποια σχόλια δικά σας:«Το ΚΙΣΕ εκφράζει την ικανοποίηση του Ελληνικού Εβραϊσμού για την απόφαση της Ελληνικής Βουλής να ενισχύσει την αντιρατσιστική νομοθεσία της χώρας μας με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο ο οποίος ελπίζουμε ότι θα περιορίσει αποτελεσματικά τα φαινόμενα νεοναζισμού, μισαλλοδοξίας και αντισημιτισμού στην Ελλάδα.Σήμερα παρά ποτέ οφείλουμε να θωρακίσουμε τις αρχές της Δημοκρατίας και της ελευθερίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη απέναντι στην απειλή των δυνάμεων του σκότους  που επιδιώκουν να επαναλάβουν τα εγκλήματα του Φασισμού και του Ναζισμού που κόστισαν τη ζωή εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων».
ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΣ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

O ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ 
Ότι υπάρχουν εβραίοι Αιθίοπες είναι πιθανόν σε πολλούς να είναι άγνωστο. Στην πραγματικότητα όμως πριν από αρκετά χρόνια ο ανώτατος εβραίος ραβίνος Ovadia  Josef αναγνώρισε τους Αιθίοπες της φυλής Falasha ως απογόνους της εβραϊκής φυλής Dan και έτσι αποφασίστηκε η μετανάστευση των περίπου 120.000 χιλιάδων ανθρώπων της φυλής αυτής στην χώρα του Ισραήλ. Κατά την διάρκεια αυτής της μετανάστευσης, το τελευταίο κύμα ολοκληρώθηκε το 2004, εφαρμόστηκαν πολύ αμφισβητήσιμες μέθοδοι ιατρικής στις γυναίκες της φυλής αυτής, αφού υπέστησαν χωρίς την θέλησή τους και χωρίς την γνώση τους ορμονικές θεραπείες με το σκεύασμα Depo-Provera  για να καταστούν στείρες.
Τα σκευάσματα δόθηκαν στις γυναίκες κατά την διάρκεια παραμονής τους σε μεταβατικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στην πόλη Gondar της Αιθιοπίας. Αυτό διαπιστώθηκε από ισραηλινούς επιστήμονες πρόσφατα, όταν ανακάλυψαν ότι ο δείκτης γεννητικότητας των εβραίων Αιθιόπων τα τελευταία χρόνια μετά την έλευσή τους στο Ισραήλ  ήταν υπερβολικά χαμηλός. Τόσο χαμηλός που τους οδήγησε στην έρευνα και αποκάλυψη των αιτιών της υπογεννητικότητας. Αν τα ανωτέρω κάποιοι κακόπιστοι αριστεροί και ψοφοδεείς δεξιοί τα αξιολογούν ως απίθανα και κακόβουλα, τους πληροφορούμε ότι αποτελούν επιβεβαιωμένη  δημοσιογραφική έρευνα της αριστερών αποκλίσεων ισραηλινής εφημερίδας Haaretz.
Η ορμονική «θεραπεία» που υπέστησαν οι γυναίκες της μαύρης φυλής Falasha αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Ισραήλ από την αρχή της μετανάστευσής τους επεξεργάστηκε σχέδιο με στόχο τον αφανισμό  αυτής της μαύρης μειονότητας. Οι εβραίοι Αιθίοπες έπρεπε να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Το ότι στην πραγματικότητα είναι Εβραίοι δεν είχε καμία σημασία για το ισραηλινό κράτος. Το μόνο πρόβλημα που είχαν οι Falasha ήταν η μαύρη τους επιδερμίδα. Η «μοναδική δημοκρατία της Μέσης Ανατολής», όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται οι Εβραίοι, εφάρμοσε σε μια φυλή μαύρων ομόδοξων την πλέον στυγνή και απάνθρωπη φαρμακευτική μέθοδο εξολόθρευσης. Αν ο αριθμός της φυλής ήταν μεγάλος αναρωτιόμαστε ποιά  μέθοδο θα χρησιμοποιούσαν;
Το Ισραήλ από τότε που ιδρύθηκε, εδώ και περίπου 65 χρόνια, είναι ένα ρατσιστικό, μεσσιανικό κράτος στο οποίο οι Εβραίοι είναι πολίτες και οι μη-Εβραίοι παρακατιανοί υπήκοοι. Στο Ισραήλ σήμερα είναι σε ισχύ 34 ρατσιστικοί νόμοι οι οποίοι νομιμοποιούν την καταπίεση των μη-Εβραίων. Ας αναφέρουμε μερικά παραδείγματα. Ο νόμος «Committee Acceptance Law» απαγορεύει σε μη-Εβραίους να αγοράσουν σπίτια ή να ζήσουν σε χωριά-πόλεις κάτω των 400 κατοικιών. Απαγορεύεται σε μη-Εβραίους η κατοχή υδάτινων πόρων και αγορά γης. Απαγορεύεται σε μη-Εβραίους να ζουν στην πόλη Ναζαρέτ. Απαγορεύεται στους Παλαιστινίους που ζουν στο Ισραήλ να διδάσκονται στα σχολεία την ιστορία τους. Απαγορεύεται στους Παλαιστινίους η οικοδόμηση κατοικιών σε γη που τους ανήκει. Αν όλα αυτά δεν είναι ρατσισμός, τότε τι είναι;

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΜΑΧΩΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ;...ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.