Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

"ΑΣΥΛΟ" ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ


ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ...Η ΠΡΕΖΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!
Τη «δραματική αύξηση διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών» στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης» καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη του Συνδέσμου Καθηγητών του ΑΠΘ και καλούν τις πρυτανικές αρχές «να καλέσουν στην επέμβαση της πολιτείας».
«Η παρουσία χρηστών ναρκωτικών έχει αυξηθεί δραματικά στον χώρο της Πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ και ιδιαίτερα μεταξύ του Αστεροσκοπείου, του Μετεωροσκοπείου και της Κεντρικής Βιβλιοθήκης. Δίπλα μας διακινούνται ναρκωτικά ελεύθερα και τα διάφορα πάρτι συνεχίζονται κανονικά, με τα γνωστά προβλήματα που έχουν επισημανθεί ήδη από πολλούς συναδέλφους και τον ΕΣΔΕΠ» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επικαλούμενοι κινδύνους για την ασφάλεια των φοιτητών αλλά και των ιδίων των μελών του διδακτικού προσωπικού, τα μέλη του Συνδέσμου Καθηγητών υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους: «Ο πρύτανης οφείλει να ζητήσει αμέσως τη βοήθεια της πολιτείας» καθώς «αν το δημόσιο Πανεπιστήμιο δεν εργαστεί για τη βελτίωση της εικόνας και της αξιοπρέπειάς του, θα εξακολουθήσει να απαξιώνεται και οι ευθύνες θα βαραίνουν εμάς. Την έσχατη ώρα κανένα δικό μας ψήφισμα ή αντίδραση δεν θα είναι αποδεκτά από την κοινωνία».
makeleio.gr