Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ...

...ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΤΙ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΣ . 
Επιτέλους, ρε παιδί μου!
Βρέθηκε κι ένας Έλληνας παλαιάς κοπής, ένας άνδρας καμωμενος από μάρμαρο και Φως, να βγει και να πεταξει στα μουτρα της διεθνους γραβατοπειρατείας, την αλήθεια.
Ναι, ρε προσκυνημένοι, την αλήθεια!
Οι Τουρκοι είναι φυλή βαρβάρών είπε στις εβρωλεχώνες, ο στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, μέσα στο εβρ[αι]οχανείο τους, που έχουν το θράσος να το αποκαλούν και ευρωκοινοβούλιο.
"...Είκοσι οχτώ τουρκολάγνοι ηγέτες με ανάστημα νάνου κάθονταν και άκουγαν έναν στυγνό εκβιαστή, έναν κοινό απατεώνα, τον Νταβούτογλου, να θέτει όρους παράδοσης και υποταγής..."
Ετσι τους είπε ο στρατηγός με τη βαριά και τίμια γλώσσα του στρατιώτη.


Και μείνανε οι ευρωλουλούδες παγωτά.
Οχι επειδη δεν ξερουνε τι παναπει Τουρκος [τον εχουνε πληρωσει αρκετα ωστε να τον μαθουνε...]
Αλλα γιατί δια πρωτην φοραν συνεβη το ανηκουστο, εντος της μεκας της συνδιαλλαγης, του εκφυλισμού και του εθνομηδενισμου, να ακουστει η γλωσσα της Αληθειας.
Κι αυτο τους χαλαει τη μαγιονεζα...

Στρατηγε, οι Ελληνες πλην αριστερων σ' ευχαριστουμε...

http://panusis.blogspot.gr/
ΑΠΟ xryshaygh.com:
Διέσυρε τους τουρκοπροσκυνημένους της Ε.Ε. ο Στρατηγός Συναδινός: Σε παροξυσμό ο ανθέλληνας Σουλτς - Θερμή υποστήριξη από Ζαν Μαρί Λεπέν!
Ένα γεγονός πρωτοφανές στα χρονικά της ευρωβουλής, που αποδεικνύει πόσο τουρκολάγνοι, ανθέλληνες και φυσικά αντιδημοκράτες είναι οι εγκέφαλοι της Ε.Ε. συνέβη πριν από λίγο.
Ο γελοίος πρόεδρος της ευρωβουλής Σουλτς ζήτησε την αποβολή του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, γιατί τον ενόχλησε η δυναμική ομιλία του για το λαθρομεταναστευτικό.
Στρατηγός Συναδινός: "Οι Τούρκοι είναι βάρβαροι και σκυλιά"
Ελευθέριος Συναδινός: Κύριε Πρόεδρε, προχθές πραγματοποιήθηκε η Διάσκεψη Κορυφής μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τουρκίας. Τα αποτελέσματα αυτής ήταν όχι απλά απογοητευτικά αλλά ένα διπλωματικό Βατερλό για τους ηγέτες της Ένωσης. Είκοσι οχτώ τουρκολάγνοι ηγέτες με ανάστημα νάνου κάθονταν και άκουγαν έναν στυγνό εκβιαστή, έναν κοινό απατεώνα, τον Νταβούτογλου, να θέτει όρους παράδοσης και υποταγής.
Θα αναφέρω τέσσερις από τους απαράδεκτους όρους που μεταξύ άλλων έθεσε: επιπλέον χρηματοδότηση τρία δισεκατομμύρια ευρώ, ευνοϊκότερο καθεστώς χορήγησης βίζας, πρώτα εκκένωση των ελληνικών νησιών από πρόσφυγες και μετά να ξεκινήσει η επαναπροώθηση λαθρομεταναστών, άμεση επανεκκίνηση πέντε κεφαλαίων της ενταξιακής πορείας.
Κύριοι, όπως έχουν γράψει Οθωμανοί λόγιοι: Ο Τούρκος είναι πνευματικά βάρβαρος, θεομπαίχτης, αγύρτης και βρομιάρης. Ο Τούρκος είναι σαν το σκυλί· κάνει τον άγριο, αλλά όταν πρέπει να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο το βάζει στα πόδια. Ο μόνος ουσιαστικός τρόπος να αντιμετωπίσεις τον Τούρκο είναι με πυγμή και αποφασιστικότητα. Τέτοια χαρίσματα όμως λείπουν από τους εκλεγμένους και μη πολιτικούς αφεντάδες της Ευρώπης. Έχετε ξεπουληθεί στον Οθωμανό Ερντογάν".
Πιο συγκεκριμένα, ο τουρκοπροσκυνημένος Σουλτς εξεμάνη όταν άκουσε τις παρακάτω - τεκμηριωμένες και ιστορικά ορθές - φράσεις του Στρατηγού: "Όπως έχουν γράψει οθωμανοί επιστήμονες οι τούρκοι είναι βάρβαροι είναι βρώμικοι, είναι όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν και όταν επανέλθει ο εχθρός υποχωρούν".
Ο ξεδιάντροπος Σούλτς δήλωσε ότι: "σύμφωνα με το άρθρο 165 της Ε.Ε. πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα οποία είναι προσηλωμένη και υποκλίνεται η Ε.Ε. Εδώ καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπεραστούν κόκκινες γραμμές, ώστε να γίνει αποδεκτός ο ρατσισμός. Γι΄ αυτό με βάση το άρθρο 165 του κανονισμού σε σε συνδυασμό με το άρθρο 11, αποκλείεται αμελητί από τη συνεδρίαση και την αίθουσα ο κ. Συναδινός".
Ακολούθησαν σφοδρές αντιδράσεις όχι μόνο από τους συναγωνιστές - ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, αλλά και από τον Ζαν Μαρί Λεπέν και σύσσωμες τις ευρωομάδες των εθνικών κομμάτων που στηρίζουν την Πατρίδα μας. Ο αγώνας ενάντια στην ανθελληνική και τουρκοπροσκυνημένη Ε.Ε. συνεχίζεται.
ΝΑΙ στην Ευρώπη των Πατρίδων - ΝΑΙ στην Μεγάλη Ελλάδα!

2 σχόλια:

  1. Μα προς θεού......προς θεού αγαπητh ελληνίδα και αγαπητέ έλληνα......poses, μα poses περισσότερες απόδειξeiς χρειάζεσαι, έτι ώστε να αντιληφθείς και να συνειδητοποίησης πλήρως ότι μόνον, άνθρωποι όπως ο αξιότιμος στρατηγός Συναδινός και η ομαδατου είναι η μια και μονη, η μοναδική ελπίδα την οποίαν έχει το έθνος μας διά την διαιώνισιν του.
    Εύχομαι φιλί και φιλε να αντιληφθείς ότι η Ελλάδα βαδίζει με γεωμετρική πρόοδο προς ολοκληρωτικoν αφανισμόν, εάν δεν δόσης την ηγεσίαν τις χώρας σε στιβαρά και is την ουσίαν πατριωτικά χερια.
    Ελληνίδα και έλληνα, τίμησε τους προγόνου σου, προστάτευσε την ιεράν πατρίδαν σου, τον εαυτόν σου και τους απογόνου σου.
    Grigoris Tsoulos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.